Connect with us

Fără categorie

Remiză în derby-ul dintre Voința Derșida și Unirea Hereclean. GALERIE FOTO


Primele două clasate din Seria Vest au terminat la egalitate, astfel că acest rezultat le dezavantajează în lupta la primul loc. De acest egal a profitat Steaua Cosniciu, care a devenit noul lider, iar acum gruparea condusă de Radu Chiorean este favorită certă la prima poziţie


Seria Vest din Liga a V-a oferă cel mai echilibrat campionat din ultimii ani, cu trei echipe care se luptă la primul loc. Primele două clasate, Voinţa Derşida şi Unirea Hereclean şi-au dat întâlnire în penultima etapă, la Derşida, într-un derby cu mare importanţă în lupta pentru supremaţie.

A rezultat un joc echilibrat, dar parcă Voinţa Derşida a fost echipa care a controlat mai bine jocul în prima repriză, mai ales că a evoluat în faţa propriilor fani. Cei care puteau să deschidă scorul au fost vizitatorii, după ce Sergiu Pop a scos o lovitură de la 11 m. Penalty-ul a fost executat de Ionuţ Terec, însă mingea a lovit bara, pericolul fiind îndepărtat apoi de defensiva celor de la Derşida.

La cealaltă poartă, Răzvan Bologa a avut cea mai importantă ocazie, dar şutul său  a trecut puţin peste poartă. La pauză s-a intrat cu 0 – 0, dar la reluare, Unirea Hereclean a fost echipa care a început mai bine.

Gruparea condusă de Florin Mândruţiu a reuşit să deschidă scorul în minutul 65, când Sergiu Pop a fost lansat foarte bine în atac de Artur Ciontoş, iar atacantul nu a iertat şi a marcat cu un şut la colţul lung. Vizitatorii puteau închide jocul la bara lui Ovidiu Marian, dar şi la alte câteva ocazii, însă până la urmă, finalul a devenit din nou echilibrat.

În minutul 83, Răzvan Bologa a fost agăţat în careu de către Ciprian Marian, iar “centralul” Gabriel Bârjac a indicat punctul cu var. Acelaşi Răzvan Bologa a marcat şi a egalat, iar ultimele minute au devenit de care pe care”.

Până la urmă, scorul de 1 – 1 s-a menţinut până la final, iar acest rezultat a avantajat Steaua Cosniciu, care de pe locul 3 a devenit lider şi are cele mai mari şanse la câştigarea Seriei Vest. Atât Unirea Hereclean, cât şi Voinţa Derşida mai speră la câştigarea campionatului, însă în ultima etapă nu vor depinde doar de ele.

 


Voinţa Derşida – Unirea Hereclean 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Răzvan Bologa (‘83), respectiv Sergiu Pop (‘65)

Voinţa: Dănuţ Puşcaş – Ionuţ Borz, Marius Gorgan, Alexandru Sabou, Răzvan Bologa, Mădălin Iancău, Marian Puşcaş, Radu Turian (cpt.), Alexandru Bologa, Raul Ţurcan şi Marius Mânzat.  Rezerve: Alexandru Gorgan, Cristian Iancău, Claudiu Remeş, Călin Varga şi Vasile Ardelean. Delegat: Vasile Gorgan

Unirea: Florin Sabău  (cpt.) – Alin Mureşan, Ovidiu Marian, Paul Creţiu, Vlad Orţat, Ciprian Marian, Ionuţ Terec, Codruţ Buciuman, Artur Ciontoş, Sergiu Pop şi Cătălin Criste. Rezerve: Ionuţ Sabou, Claudiu Dragoş, Ovidiu Şamşodan, Răzvan Savin, Ovidiu Sabou, Mădălin Sabou şi Lucian Solomonean. Conducător: Florin Mândruţiu

Au arbitrat: la centru: Gabriel Bârjac, asistenţi: Avram Norbert şi Paul Marincaş (toţi trei din Zalău)

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: SERGIU POP


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Fără categorie