Connect with us

ATLETISM

Gheorghe Gușet a urcat în Ceruri: fostul mare atlet a decedat la doar 49 de ani


Miracolul așteptat de toată lumea nu s-a mai produs, iar  – în cursul nopții de duminică spre luni – “Uriașul din Carpați“ s-a stins din viață pe un pat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Astfel, “big Ghiță“ lasă în urmă o carieră de excepție, cu un palmares extraordinar, dar și o mare durere în sufletele apropiaților și ai iubitorilor sportului


Gheorghe Gușet nu mai este printre noi. Aceasta ar putea fi cea mai sinistră glumă de pe lume. Din păcate, este o realitate cruntă, deoarece unul dintre cei mai titrați sportivi originari din Sălaj a murit la doar două săptămâni de când își aniversa 49 de ani de viață, dintre care aproximativ 35 au fost dedicați atletismului, ca sportiv și mai apoi ca antrenor.

După ce l-au diagnosticat cu disecţie de aortă, doctorii au realizat două operații complicate pe cord în timp de mai puțin de 48 de ore, în speranța ca fostul mare atlet va putea trece peste acest moment greu.

Din păcate, încercărire de a-l trezi din coma indusă nu au avut sorți de izbândă, astfel că Gușet a fost ținut în viață doar de aparate și cu toții așteptam un miracol, care nu a mai venit.

Astfel, duminică noapte, în jurul orei 2.00, Gheorghe Gușet s-a stins din viață, iar vestea a fost dată publicității de soția lui cea care  a postat un nou mesaj emoționant.

Acum câteva minute a pierdut bătălia cu viaţa. Se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. Îți mulţumesc pentru toţi cei 21 de ani petrecuți împreună, pentru tot ce am realizat împreună în viaţă şi în sport! Ţi-am promis că voi fi lângă tine mereu și am fost până în ultimul moment al vieții tale. Te iubesc, aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva și nimeni niciodată nu te va înlocui în inima mea! Drum lin dragostea mea. Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea vieții mele, a scris Lorena Boberschi

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Înmormântarea va avea loc miercuri, de la ora 13.00, la Capela Ortodoxă din Zalău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM