Connect with us

FOTBAL

A intrat Vlad Paşcalău în atenţia lui FC Zalău?

Pe vremea când activa la Rapid Jibou, în Liga a IV-a, Vlad Paşcalău era unul dintre remarcaţi, meci de meci. Şi asta nu doar din pricina calităţilor, ci şi a vârstei. După un amical de gală pentru gruparea de pe malul Someşului, cel cu FC Silvania, conducătorii grupării de la poalele Măgurii au decis să-l transfere definitiv pe Paşcalău, sigur, la cererea specială a antrenorului de atunci, Dacian Nastai. Comparat la un moment dat cu Ciprian Brata, Vlad Paşcalău a prins puţine minute în Liga a II-a, fiind folosit mai des la echipa satelit, în Liga a V-a.

Destrămarea Silvaniei l-a orientat spre Luceafărul Oradea, la fel ca şi pe o bună parte a colegilor pe care i-a avut la Şimleu. Însă, nu a avut drept de joc pentru porima echipă, fiind folosit, în schimb, la cea de-a doua, în Liga a IV-a. În ceea ce priveşte contactele lui Paşcalău cu FC Zalău, acestea au fost destul de timide. Cel puţin din partea grupării zălăuane, care niciodată nu a fost decisă să-l achiziţioneze. Discuţii au fost şi în acest retur, dar, deocamdată, nimic concret.

“Am avut mai demult discuţii cu jucătorul. Ştiam că a fost transferat la Luceafărul Oradea, dar nu avea drept de joc pentru prima echipă. Nu l-am avut în vederi în mod deosebit, poate doar aşa că este un jucător sub 21 de ani”, ne-a mărturisit antrenorul lui FC Zalău, Marius Paşca, care a stat şi pe banca Silvaniei, reuşind să redreseze corabia.

Interesant este faptul că Vlad Paşcalău a fost remarcat de o echipă de Liga a II-a, în timp ce FC Zalău, reprezentanta Sălajului în Liga a III-a, mai nou şi singura în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc, nu i-a acordat niciodată vreo şansă. Poate lucrurile se vor schimba în această vară, mai ales că oficialii grupării de la poalele Meseşului îşi doresc o schimbare de strategie.

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL