Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău a părăsit cu fruntea sus faza zonală a juniorilor D

Campioana Sălajuluiu a a avut o evoluţie bună în grupă şi a câştigat două meciuri, însă a pierdut cu CFR Cluj şi s-a clasat pe locul secund


 

La competiţiile din Sălaj unde a participat, Viitorul Zalău a făcut legea şi a câştigat atât campionatul la juniori E, cât şi la juniori D. Întrecerea de la juniori D a fost dominată în totalitate de formaţia zălăuană şi a reuşit să termine sezonul cu maxim de puncte, având şi un golaveraj de peste 100 de goluri marcate în cele 18 meciuri jucate şi doar 5 goluri primite.

Pentru CS Viitorul Zalău a urmat momentul adevărului, la faza zonală de la Cluj-Napoca, unde campioana Sălajului a dat peste adversari mult mai dificili decât echipele cu care s-a duelat în Sălaj. Cu toate acestea, elevii lui Marian Ignat au făcut o figură frumoasă, iar în primul meci a câştigat categoric cu campioana din Maramureş – ASF Kiss Baia Mare.

Tot ieri, Viitorul a jucat cu CFR Cluj, iar zălăuanii au simţit din plin oboseala şi au trebuit să se recunoască învinşi la o diferenţă de trei goluri. În ultimul meci jucat joi dimineaţă, CS Viitorul Zalău a câştigat cu 2 – 0 în faţa celor de la Primavera Satu Mare, dar a ratat calificarea în finala fazei zonale. Până la urmă, campioana Sălajului s-a clasat pe locul secund în grupă, iar cu două victorii din trei meciuri a părăsit competiţia cu capul sus.
Rezultatele înregistrate de Viitorul Zalău:

 

Viitorul Zalău – ASF Kiss Baia Mare 3 – 0
Au marcat: Neagota Ştefan (2) şi Mario Ciurbe

CFR Cluj – Viitorul Zalău 3 – 0

Viitorul Zalău – Primavera Satu Mare 2 – 0
Au marcat: Dezsi Eduard şi Mario Ciurbe

 

Viitorul Zalău: Răzvan Lungu, David Vădaş – Dezsi Eduard, Todoruţ Sabău, Artur Goarnă, Mario Ciurbe, Kabai David, Rareş Pătcaş, Szilaghyi Ştefan, Ştefan Neagotă, David Stroie, Andrei Pripon, Raul Toth şi Alexandru Pojar. Antrenor: Marian Ignat

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL