Connect with us

FOTBAL

Jula, dorit în continuare ca şi jucător la FC Zalău

Deşi se apropie de 37 de ani, pe care îi va împlini pe data de 13 decembrie, Vasile Jula a arătat în sezonul care s-a încheiat că poate să mai joace fără probleme cel puţin încă doi ani în Liga a III-a. Ajutat de experienţa acumulată în atâţia ani petrecuţi chiar şi pe prima scenă a fotbalului românesc, Vasile Jula a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui FC Zalău. Tocmai de aceea, conducerea şi-ar dori ca fundaşul central care a bifat şi o selecţie la echipa naţională să continue şi în sezonul viitor.

“Sperăm să mai continue ca jucător şi în sezonul care va urma. Este un jucător cu o experienţă formidabilă, care poate să-i mobilizeze şi impulsioneze şi pe jucătorii tineri”, a afirmat Marius Paşca.

Puţini sunt jucătorii care joacă fotbal la un nivel profesionist peste vârsta de 35 de ani, însă viaţa sportivă şi seriozitatea de care a dat dovadă Jula de-a lungul carierei sale l-au ajutat să se menţină într-o formă sportivă de invidiat.Iată un exemplu pe care ar trebui să-l urmeze mai tinerii săi colegi, destul de obişnuiţi cu o viaţă extrasportivă dezordonată.

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL