Connect with us

HANDBAL

Andrada Maior-Paşca a semnat cel mai important contract din viaţă! GALERIE FOTO


După ce a îmbrăcat tricoul formaţiilor HC Zalău şi CSM Bistriţa, handbalista în vârstă de 24 de ani a revenit acasă, în dorinţa de a pune umărul la promovarea echipei Minaur Baia Mare pe prima scenă. Sigur că şi această mutare este importantă pentru sportivă, dar momentul special al verii este pentru ea căsătoria cu handbalistul Lucian Preda


În vara anului 2015, chiar după ce s-a despărţit de HC Zalău, extrema Andrada Maior-Paşca (n. 21 Februarie 1993) a fost surprinsă de iubitul ei pe plajele staţiunii Sunny Beach din Bulgaria cu un superb inel de logondă!

Frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi handbalisti şi-a consumat încă un episod, unul chiar foarte import. Astfel, în cursul zilei de vineri, Andrada Maior-Paşca şi Lucian Preda (extremă dreaptă în Liga Naţională la SCU Bucovina Suceava) s-a căsătorit civil.

Evenimentul a avut loc la Casa Căsătoriilor din incinta Primăriei Baia Mare, iar ofiţer civil a fost însăşi edilul oraşului din capitala Maramureşului, Cătălin Chechecheş!

Cei doi dintre ei spus “DA” în prezenţa părinţilor spirituali – familia Alin şi Diana Pop, dar totul a avut loc într-un cadru restrâns. Totuşi, la acest moment important au fost prezenţi foste colege, directorul clubului Minaur și staff-ul tehnic al echipei din Baia Mare.

“A fost un moment așteptat, important și foarte emoționant din viața noastră. Am pornit pe un drum plin iubire și speranțe în doi. Mă bucur enorm că în această zi specială am fost înconjurați de cei dragi nouă şi – totodată – le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gândurile lor frumoase”, a spus Andrada pentru ziarul Sportul Sălăjean!

Urmează, însă, nunta la care sunt aşteptate câteva sute de invitaţi, mulţi şi din lumea sportului, iar evenimentul va avea loc pe data de 1 iulie, la Restaurant “Romaniţa”.

Tot în aceeaşi zi, cei doi tineri vor trece şi pragul catedralei “Sfânta Treime” din Baia Mare, iar în faţa altarului ei îşi vor jura iubire veşnică. De data aceasta, însă, în prezenţa ambelor perechi de naşi, familia Alin şi Diana Pop, respectiv Daniela Costişor și Alexandru Raţ.

Trebuie precizat că nunta nu este şi singurul pas important din viaţa handbalistei în vârstă de 24 de ani din această vară, deoarece recent ea a făcut o schimbare şi în cariera profesională. Astfel, după o perioadă de trei ani în care a părăsit Baia Mare, cu destinaţia HC Zalău şi CSM Bistriţa, extrema revine acasă.

Recent, ea a semnat un contract cu CS Minaur, formaţie care a ratat promovarea pe prima scenă a handbalului românesc, dar care acum se pregăteşte să o ia din nou de la zero, în bătălia pentru un loc în Liga Naţională, acolo unde iubitorii sportului de pe semicerc din Maramureş o aşteaptă cât de repede.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL