Connect with us

HANDBAL

Elena Avădanii s-a căsătorit cu organizatorul de competiţii de la campioana CSM Bucureşti. GALERIE FOTO


După o relaţie de mai bine de opt ani cu Ionuţ Bugan, fosta jucătoare a Naţionalei a venit în faţa ofiţerului civil şi în week-end a făcut căsătoria civilă. Devenită mamă încă din septembrie 2016, fosta handbalistă de la “U” Remin Deva, Rulmentul Braşov sau Oltchim Râmnicu Vâlcea se pregăteşte acum de nuntă, dar şi de botez. “Vrem să organizăm ambele evenimente speciale din viaţa noastră împreună”, ne-a declarat fosta extremă dreapta


Elena Avădanii (n. 8 Decembrie 1980) este originară din Bucureşti, dar s-a afirmat pe semicerc la Universitatea Remin Deva, formaţie cu care a participat şi în cupele europene, iar în perioada 2002 – 2005 s-a bătut cu formaţia din Hunedoara la câştigarea titlului în România.

Probabil că iubitorii handbalului de la poalele Meseşului îşi amintesc de prezenţa ei în echipa Devei, în finala campionatului din anul 2005, în care Silcotub se impunea în Sala Sporturilor din Zalău, devenind campioana României pentru a treia oară!
Între timp, arţăgoasa extremă a îmbrăcat tricoul unor formaţii de top din România, precum Rulmentul Braşov (2006 – 2007), HC Dunărea Brăila (2007 – 2008), Oltchim Râmnicu Vâlcea (2008 – 2009) şi CSM Bucureşti (2010 – 2013).

Din păcate, fosta internaţională a fost obligată să se retragă din activtatea de performanţă în anul 2013, când avea doar 33 de ani. “Eram la CSM Bucureşti, când m-am operat a patra oară la genunchi şi a trebuit să me retrag”, precizează Elena Avădanii, cea care nu a rămas departe de sportul de pe semicerc, deoarece în acest moment ea este antrenoare la o grupă de copii de la fosta campioană a Europei.

De când a ajuns la gruparea din capitală, fosta internaţională a avut o schimbare şi în viaţa personală, deoarece la CSM Bucureşti l-a întâlnit pe Ionuţ Bugan, actualul organizator de competiţii al campioanei României.

După o relaţie de mai bine de opt ani, cei doi au luat decizia să facă şi pasul cel mare în viaţă: căsătoria. Aceasta, cu atât mai mult cu cât – în septembrie 2016 – Elena a devenit mămică!

La finalul săptămânii trecute, cei doi au trecut pragul unei săli de căsătorii din capitală şi au spus “DA” în faţa ofiţerului civil. Evenimentul a fost unul mai restrâns, deoarece familia Bugan a invitat doar familia și câțiva apropiati, din lumea handbalului fiind prezentă doar Roxana Aiacoboaie, handbalistă care recent a proovat în Liga Naţională cu  de la Rapid București.

Altfel se va pune problema pe data de 11 iunie, când la Clubul Daimon din Bucureşti va avea loc nunta, dar şi botezul lui Francesco Eric Marian, şi unde vor fi mai mulţi invitaţi din lumea handbalului.

“Vrem să organizăm ambele evenimente speciale din viaţa noastră împreună”, ne-a declarat noua doamnă Elena… Bugan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL