Connect with us

FOTBAL

Gabriel Crăciun a revenit în iarbă

Calvarul mijlocaşului s-a încheiat. După aproape un an de inactivitate, mijlocaşul a revenit pe teren în chiar ultima etapă a campionatului.

Partida cu CS Zlatna a fost prilejul unei noi reveniri pe gazon, cea a lui Gabriel Crăciun. şi acesta a stat departe de fotbal aproape un an de zile, dar nu din pricina unei suspendări, ca şi în cazul lui Dănilă. O accidentare teribilă l-a scos din circuit pe Crăciun exact înaintea startului sezonului care tocmai s-a încheiat. Pentru a se recupera cât mai bine, "Å¢âcă" a fost menajat şi la antrenamente.

 

O singură dată în retur a mai fost trecut pe foaia de joc, dar nu a fost introdus deloc în teren. Vinerea trecută, antrenorul Marius Paşca i-a dat prilejul de a relua contactul cu un meci oficial, chiar dacă pe finalul lui. În puţinul timp care l-a avut la dispoziţie, mijlocaşul nostru nu a avut cu ce să iasă în evidenţă, dar a fost desemnat de Paşca să execute penalty-ul obţinut de Ionuţ Dănilă.

 

Jucătorul clujean nu a avut nicun fel de emoţii, închizând tabela. Antrenorul Marius Paşca l-a regretat enorm pe durata întregului campionat, mai ales că "Å¢âcă", aşa cum este alintat de cunoscuţi, a fost cel mai în formă jucător al grupării zălăuane în perioada de pregătire.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL