Connect with us

DIVERSE

Zălăuanul Gabriel Vaşvari răsuceşte cuţitul în rana Stelei II Bucureşti!

Nu mai este o noutate că judeţul nostru suferă la capitolul fotbal. Chiar dacă încă evoluează în Liga a II-a, Gabriel Vaşvari este un jucător de perspectivă care în orice clipă poate face saltul spre prima ligă a fotbalului românesc. În clipa de faţă, mijlocaşul central descoperit, format şi lansat în fotbal de Armătura Zalău, joacă pentru formaţia de Liga a II-a, FC Botoşani.

Graţie prestaţiilor sale foarte bune din teren, profesionalismului demonstrat chiar şi anul trecut, când a fost împrumutat la FC Zalău, Vaşvari este acum unul dintre jucătorii de bază a formaţiei din Botoşani. Zălăuanul şi-a demonstrat calităţile şi în etapa de la finele săptămânii trecute, reuşind să marcheze de două ori în poarta satelitului Stelei Bucureşti. Formaţia din capitală a început bine partida, disputată pe teren propriu, reuşind să deschidă scorul după numai 7 minute de la fluierul de start al meciului, prin Alexandru Lazăr. În minutul 73, Vlad Rusu a fost eliminate, astfel că oaspeţii au prins curaj, iar după doar cinci minute de la acest eveniment, Gabriel Vaşvari a făcut ca tabela să arate 1 – 1. Când toată lumea se aştepta ca meciul să se încheie la egalitate (min. 90+3),

“Gheste”, aşa cum este alintat de către apropiaţi, a înscris, printr-o execuţie spectaculoasă, golul victoriei pentru formaţia din Botoşani. În perioada petrecută la Zalău, a demonstrat că este un jucător de perspectivă, talentat, muncitor, respectuos şi mai ales serios. Nu vedem de ce nu ar face saltul spre prima ligă chiar din vară, deoarece Vaşvari are tot ce-i trebuie unui fotbalist.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE