Connect with us

ATLETISM

Gabriela Szabo vine la Zalău

Ziua de sâmbătă va fi una plină de activităţi sportive la Zalău. Pe lângă meciurile de handbal şi de fotbal, urbea noastră va găzdui şi o competiţie dedicată, în special, atletismului. Ziua Sportului, eveniment organizat de Tenaris Silcotub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, Federaţia română de Atletism, Consiliul Judeţean Sălaj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj, va începe sâmbătă dimineaţa, de la ora 08.00, în Piaţa 1 Decembrie 1918. Pe lângă sumedenia de activităţi sportive organizate cu această ocazie, rezervate tuturor categoriilor de vârstă, vor avea loc şi două crosuri, unul de 3, iar celălalt de 10 km. Primul va fi cel de 10 km. Startul se va da la ora 10.00 din dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor, se va înainta până în zona staţiei Rompetrol, iar de acolo participanţii vor alerga spre linia de sosire, care este tot la Casa de Cultură a Sindicatelor. Două ore mai târziu, interval în care doritorii care nu s-au înscris dimineaţa vor putea să-şi treacă numele pe lista participanţilor, se va da startul şi în cursa de 3km. Cursa va începe tot din dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor, va continua până în zona autogării, va urma o întoarcere, iar sosirea este exact în locul de unde s-a dat startul. Premiile puse în joc sunt destul de consistente, dar cea mai importantă este mişcarea.

Însă, activităţile sportive vor începe, de fapt, în cursul zilei de azi, când de la ora 12.00 şi până la ora 15.00, pe Stadionul “Municipal”, fosta atletă de performanţă ,Gabriela Szabo, şi campioana mondială la fitness, Diana Oprea, vor susţine un antrenament special pentru copii.

Ziua Sportului Tenaris va avea doi prezentatori extrem de cunoscuţi, este vorba despre Gianina Corondan şi Cabral Ibacka. Pe lângă cele două competiţii majore, crosul de 3 şi 10 km, vor mai avea loc alte jocuri sportive, demonstraţii, competiţii de familie, dar şi o tombolă cu peste 100 de premii. Nu doar acestea ar trebui să vă capteze atenţia, ci evenimentul în sine şi plăcerea de a face mişcare pentru o viaţă sănătoasă. “Ziua Sportului Tenaris Silcotub este cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunităţii din Zalău. Tocmai de aceea, aşteptăm un număr cât mai mare de participanţi, iar înscrierile pentru cele două crosuri vor începe sâmbătă, la ora 08.30”, ne-a mărturisit Valentina Florea.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM