Connect with us

DIVERSE

Sălăjenii la putere in Liga I! GALERIE FOTO

Cu toate că Sălajul nu mai are echipă măcar la nivelul Ligii a II-a, fotbaliştii sălăjeni continuă să facă senzaţie in Liga I. Doi dintre ei au reuşit să marcheze la finele săptămanii trecute.

Cei doi sălăjeni care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor in runda de la finele săptămanii trecute au fost şimleuanul Liviu Antal şi juniorul Vlăduţ Morar. Antal, care evoluează pentru Oţelul Galaţi, a deschis scorul in partida cu Dinamo, incheiată cu scorul de 3 – 3, in timp ce Morar, originar din comuna Crişeni, a debutat cu gol in Liga I, inchizand tabela in partida dintre formaţia sa, "U" Cluj, şi Universitatea Craiova. Suntem siguri că acest gol ii va da avant tanărului jucător care a deprins tainele fotbalului la Viitorul Zalău. Rămane de văzut dacă va continua aceeaşi linie pe care o urmează şi in prezent, anume seriozitate, muncă şi modestie. La "U" Cluj, Morar mai are doi colegi, care au, mai mult sau mai puţin, legături cu Sălajul. Dacă Bogdan Unguruşan este zălăuan 100%, Octavian Abrudan, trecut şi pe la Steaua, işi are rădăcinile in comuna Zimbor.

 

Dorin Goga, actualmente la FC Timişoara, dar lansat in fotbalul mare tot de către "U" Cluj, este născut şi el la Zalău. Toţi aceşti jucători sunt foarte apreciaţi de mai marii fotbalului romanesc, tocmai de aceea ar trebui să fim mult mai preocupaţi de promovarea tinerilor jucători din Sălaj, decat de aducerea unor fotbalişti din alte judeţe. Sigur, rezultatele nu ar apărea imediat, dar am avea satisfacţia că mulţi copii, care ar termina junioratul, ar putea avea continuitate in fotbalul mare chiar acasă. Talente continuă să apară şi acum in judeţul nostru, dar e păcat că nu există forţa financiară pentru a avea o echipă puternică din toate punctele de vedere, care să adune toţi aceşti jucători la un loc. Mai mult ca sigur, acest grup ar face o figură frumoasă in eşaloanele superioare ale fotbalului romanesc.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE