Connect with us

FOTBAL

FC Zalău poate reveni pe locul III

Marea dorinţă a grupării zălăuane pentru acest sezon este să termine pe locul III, lucru care este posibil în clipa de faţă, chiar dacă după runda de la finele săptămânii trecute, atunci când Cosmin Cosma şi compania au stat, echipa a ajuns până pe locul VI. Dar distanţa de podium, pe care FC Zalău a urcat în urmă cu două săptămâni, este de doar trei puncte, exact punctajul care ar putea fi obţinut chiar azi. Formaţia pregătită de Marius Paşca va primi vizita celor de la CSM Braşov. Si adversarii noştri îşi doresc să încheie sezonul pe podium, tocmai de aceea îi putem privi ca fiind contracandidaţii noştri. Cu siguranţă va fi o partidă foarte interesantă şi chiar interesantă, mai ales că şi în tur meciul s-a încheiat nedecis, cu scor "alb". Dar toată lumea crede în victoria zălăuanilor, mai ales că pe teren propriu stau foarte bine.

"Avem capacitatea de a ne concentra şi mobiliza aşa cum trebuie pentru un astfel de meci. Avem nevoie de toţi jucătorii din lot pentru a aborda aşa cum trebuie întâlnirea cu CSM Braşov. Am trecut peste probleme medicale, însă nu ne vom putea baza pe juniori, care ieri au avut etapă. Aşa că, şi azi vom avea un un lot restrâns. Dar, nu vom face o tragedie din acest lucru. Aşteptăm acest meci cu mare nerăbdare şi sperăm să intrăm în posesia celor trei puncte puse în joc", ne-a mărturisit antrenorul Marius Paşca. |i celelalte echipe implicate în cursa pentru un loc pe podium, Unirea Ungheni şi FC Cisnădie, vor avea partide foarte dificile. Poate jocul rezultatelor ne va fi favorabil, dar, în primul rând, trebuie să fim atenţi în curtea noastră, ca mai apoi să facem calcule în funcţie de ale rezultate. Partida va fi oficiată de către o brigată bihoreană, care-l va avea la centru pe Marius Omuţ (Oradea), ajutat la cele două linii de Gheorghe Bologan (|tei) şi Radu Pascu (Oradea). Observatori din partea Federaţiei Române de Fotbal vor fi clujenii Mircea Ciglenean şi Florin Pop.

Etapa a XXIII-a se va disputa după următorul program: Unirea Tărlungeni – Unirea Ungheni; CS Zlatna – Sănătatea Cluj; Avântul Reghin – AFC Odorheiu Secuiesc; FC Maramureş Universitar Baia Mare – Gloria II Bistriţa; Unirea Dej – Gaz Metan II Mediaş; FC Zalău – CSM Braşov; FC Cisnădie – SESO Câmpia Turzii

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL