Connect with us

FOTBAL

Gheorghe Mărcuş: “Lupta la vîrf s-a echilibrat”

Atletico a păşit cu dreptul în acest sezon, obţinînd după primele patru etape zece puncte. Mecanismul s-a defectat după partida cu Anasport, cînd Vlad Tuşer şi compania au pierdut cu 2 – 0. A urmat apoi încă patru meciuri consecutive, în care Atletico nu a adunat vreun punct, ci mai mult, a fost surclasată de Cipricom, Sportul Sălăjean, Macrogroup Citadela şi Mobil Team Lux Invest. Echipa condusă  de Gheorghe Mărcuş şi-a revenit miraculos în partida cu Autoland Hosu, pe care a reuşit să o cîştige, după o desfăşurare extrem de spectaculoasă. "nsă evoluţia din meciul precedent nu s-a mai repetat cu Old Boys Info Plus, cedînd cele trei puncte puse în joc . Zîmbetul a revenit pe chipurile celor de la Atletico după succesele cu Verii Lozna şi Salamandra, însă ultimele două etape ale turului au adus alte două înfrîngeri, în faţa celor de la Euro Glia Nuşfalău şi Pronet. “Am avut un parcurs destul de bun, cu sincope însă, exact cînd nu trebuia. Principala cauză este aceea că nu am reuşit să ne adunăm de fiecare dată.”, ne-a mărturisit Gheorghe Mărcuş, conducătorul echipei. Cu privire la nivelul întrecerii, acesta a adăugat: “Nivelul campionatului este destul de ridicat. Partea superioară a clasamentului s-a mai echilibrat, cel puţin pînă la locul zece, în rest, lucrurile sunt neschimbate”. Considerate ca fiind un bun motiv de dezbateri, arbitrajele nu sunt o temă preferată pentru Atletico, care preferă să rezolve întîi situaţiile interne, apoi să vorbească. “Cavalerii fluierului au arbitrat în nota obişnuită, cu mici scăpări, însă. Pînă la urmă e normal, mai greşim şi noi, mai greşesc şi ei. Aşa se întîmplă în orice sport. Pe viitor, aş vrea ca arbitrii să fie mult mai atenţi la deciziile pe care la iau”, a continuat conducătorul care este şi portarul titular. Gheorghe Mărcuş a întregit rîndul conducătorilor care se declară mulţumiţi de organizarea competiţiei, spunînd că nu are ce să reproşeze în această privinţă.

La un moment dat, Gheorghe Mărcuş a vrut să se retragă, din cauza neseriozităţii unor jucători. Pînă cînd Atletico îşi va găsi un portar, conducătorul echipei va rămîne în continuare între buturi, însă, de la anul, din cele două echipe (Atletico şi Atletico II), se va forma doar una. În cea de-a doua parte a campionatului, Andrei Adolean şi colegii săi vor încerca să mai repare ce se poate, pentru a ocupa la final una din primele opt poziţii.

La startul sezonului, Atletico şi-a propus să se claseze între primele şase echipe, însă acest lucru este destul de greu, devreme ce contracandidatele s-au întărit vizibil. Referitor la lupta pentru titlul de campioană, Gheorghe Mărcuş ne-a mărturisit: “Aş miza pe forţa de grup a celor de la Autoland Hosu. Însă, pot apărea surprize, iar lucrurile vor fi soluţionate complet doar la încheierea campionatului. O figură frumoasă poate să facă şi Mobil Team Lux Invest, care s-a întărit în ultima perioadă. În zona fierbinte, cred că Salamandra şi Blue Team vor avea cîştig de cauză, în timp ce Echinox este ca şi condamnată. Nu nu ne facem probleme în această privinţă”.             

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL