Connect with us

FOTBAL

TRAGEDIE fără margini în fotbalul din Sălaj: Marius Chechedi a decedat într-un cumplit accident. GALERIE FOTO


La primele ore ale dimineţiii de duminică, după ce venise de la discoteca din Chechiş, jucătorul echipei CS Crasna a murit într-un groaznic accident rutier, chiar la intrarea în Jibou, oraş în care fotbalistul în vârstă de 23 de ani locuia


 

Marius şi Ionuţ Chechedi jucau fotbal încă de când erau copii, la grupele de juniori de la Rapid Jibou. Marius Chechedi (n. 24 ianuarie 1994) era mai talentat, astfel că el s-a transferat la un moment dat la Luceafărul Bălan, acolo unde a evoluat ca şi fundaş stânga cu succes în Campionatul Naţional de juniori republicani, dar unde a devenit şi campion judeţean!

În vara anului 2015, el a revenit acasă, la Jibou, acolo unde l-a întâlnit din nou pe fratele său – Ionuţ, care era portarul Rapidului.

În acest campionat, fraţii Chechedi au fost împrumutaţi la CS Crasna, acolo unde au intrat într-un grup frumos şi rezultatele nu au întârziat.

Amândoi au fost în teren la jocul din etapa trecută, desfăşurat împotriva Rapidului de Jibou, iar Ionuţ a fost eroul partidei şi ziarul nostru chiar scria despre acest lucru într-un amplu reportaj, vezi  AICI.

Din păcate, ultimele veşti au fost cumplite pentru familia Chechedi… Aceasta, deoarece cel mai mic copil dintre cei patru a decedat într-un cumplit accident rutier…

Sâmbătă, de la ora 19.00, Marius a fost prezent la Baza Sportivă ONIX din Zalău la meciul dintre Dia Guard II – Stelya Brădet, deoarece fratele său era portarul echipei conduse lui Flore Pop. După meci, cu toţii au mers la un suc la Divino, iar Marius chiar a discutat cu Flore Pop să vină să joace la echipă.

Spre seară, împreună cu mai mulţi prieteni, Marius Chechedi a mers la clubul BLUE GALAXY din Chechiş, acolo unde cânta Dacian de la Oradea. După o distracţie pe cinste, alături de mai mulţi prieteni şi jucători de la Rapid Jibou (FOTO şi VIDEO), fotbalistul de la CS Crasna a plecat spre Jibou cu încă doi tineri, este vorba despre Ionuţ Temeş şi Szekely Zoltan. Până să ajungă acasă, cei trei au dat o tură şi prin Someş Odorhei, acolo unde ar fi jucat biliard la un club.
 

Spre orele dimineţii, ei au ajuns la staţia PETROM din centrul Jiboului, acolo unde ar fi avut loc şi un mic incident cu angajaţii staţiei. Obosiţi din toate punctele de vedere, ei se pregăteau să meargă spre casă. Mai întâi, au vrut să îl ducă acasă pe Ionuţ, cel care locuieşte în apropierea Gării.

Din păcate, drumul lor s-a oprit brusc. Astfel, undeva în jurul orei 5.30, autoturismul în care se aflau tinerii, un Volkwagen Golf înmatriculat în Sălaj, a intrat într-un TIR staţionat pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât Marius Chechedi a murit pe loc, iar maşina era distrusă aproape în totalitate.

Să spunem că accidentul a avut loc în apropiere de Gară, la mai puţin de 200 de metri de locuinţa antrenorului de la Rapid Jibou, Marius Muntean!?

Aici există şi unele semne de întrebare, deoarece unele surse indică faptul că fotbalistul era la volan, în timp ce altele arată că şofer a fost Szekely Zoltan. Cert este faptul că şi Zoly a rămas încarcerat şi a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, plăgi la nivelul feţei, fiind internat de urgenţă în spital. Al treilea pasager – Ionuţ Temeş, s-a speriat şi a părăsit locul accidentului.

Conform spuselor purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj – Lucian Jacodi, la faţa locului a intervenit o autospecială de la Secţia de pompieri Jibou din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj şi două ambulanţe. Pompierii au deconectat bateria autoturismului şi au acordat ajutor victimei aflată în viaţă, pe care au scos-o din fiarele contorsionate ale maşinii şi au predat-o unei ambulanţe.

Decesul fotbalistului a îngrozit Sălajul, iar colegii de echipă de la CS Crasna se află în şoc. În acest sens, conducerea AJF Sălaj a luat decizia ca jocul dintre CS Barcău Nuşfalău şi CS Crasna, programat duminică după-amiază să fie amânat, în timp ce la celelalte partide din Liga a IV-a se va ţine un moment de reculegere în memoria fotbalistului care în luna ianuarie împlinea 23 de ani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

loading...
loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL