Connect with us

DIVERSE

Trei antrenori sălăjeni şi-au reînnoit licenţa A UEFA

Dintre cei patru tehnicieni ai judeţului Sălaj, care posedau licenţa A UEFA, doar trei au fost prezenţi la cursul de perfecţionare de la Bucureşti. Călin Pop a absentat şi ar putea pierde licenţa.

 

Pentru o parte dintre tehnicienii români, începutul anului 2011 este rezervat cursurilor de perfecţionare, susţinut de Şcoala Federală de Antrenori, la Casa Fotbalului din capitală. Cu această ocazie, antrenorii cu licenţă A UEFA şi-au depus şi dosarele pentru reînnoirea licenţei, care a expirat la finele anului 2010.

 

În Sălaj, doar patru tehnicieni au avut prilejul de a primi licenţa A UEFA, este vorba despre Paul Georgescu, Marius Paşca, Daniel Sabou şi Călin Pop.Surprinzător, Călin Pop a absentat de la cursul de instruire la Bucureşti, astfel că nu şi-a depus nici dosarul pentru prelungirea licenţei cu încă trei ani. El şi-ar putea pierde licenţa şi chiar ar putea fi sancţionat cu penalitate sportivă. Ceilalţi trei, este vorba despre Georgescu, Paşca şi Sabou au depus dosarele şi au întrunit grila de punctaj, respectiv minim 300 puncte. Prin urmare, cei trei continuă să fie antrenori licenţiaţi A UEFA, până în 2013. 

 

Dacă Georgescu a profesat mai puţin în ultimul timp, când a trecut mai mult la munca d ebirou, Marius Paşca ocupă banca tehnică a echipei FC Zalău, în timp ce Daniel Sabou este managerul CS Viitorul Zalău.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE