Connect with us

JUNIOARE

“U” Cluj, al doilea adversar facil consecutiv pentru Volei Municipal Zalău


Vicecampioana României nu concepe decât o victorie de 3 puncte pe terenul clujenilor, prin care să rămână în apropierea liderului


 

În etapa trecută, Volei Municipal Zalău s-a descătuşat după un program extrem de greu şi a câştigat cu 3 – 0 disputa de pe teren propriu cu Unirea Dej. De un adversar facil urmează să aibă parte elevii lui Marian Constantin şi în runda următoare când vor evolua în deplasare la “U” Cluj.

 

După cum arată  şi clasamentul, între cele două echipe este o diferenţă mare de valoare, iar la un astfel de meci, Volei Municipal îşi propune doar o victorie de 3 puncte. La o astfel de partidă, tehnicianul va avea ocazia să folosească şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon, mai ales că şi în aceste condiţii, pare greu de crezut că “U” Cluj poate pune probleme în retur.

La fel ca şi în ultimele sezoane studenţii îşi propun salvarea de la retrogradare, însă  un meci bun cu vicecampioana României le poate da moral bun elevilor lui Romeo Lotei.  

 

Chiar dacă vicecampioana României se gândeşte doar la o victorie de 3 puncte, până la urmă, acest meci trebuie luat în serios, având în vedere că Universitatea ar putea juca cu ambiţie, mai ales că are în lot şi patru jucători  originari din Zalău, este vorba de Adrian Pop, Mihai Ciupe,  Vlad Negrean şi Tudor Magdaş.

 

La partida din tur, Volei Municipal Zalău s-a impus cu 3 – 0, dar clujenii şi-au vândut scump pielea în setul doi, care s-a terminat 25 – 23. Să mai spunem că în acest tur de campionat, “U” Cluj a obţinut şase puncte  din meciurile cu Volei Club Caransebeş, VCM LPS Piatra Neamţ şi Ştiinţa Bacău.

 

Adevărata luptă la titlu începe peste trei săptămâni  

 

Sezonul regulat se apropie de final, iar din retur au mai rămas de jucat patru etape. În toate aceste runde, Volei Municipal are parte de adversari accesibili, în faţa cărora îşi propune doar victorii de 3 puncte. După partida de sâmbătă, de la Cluj, vicecampioana va juca pe 4 martie, pe teren propriu cu CSM Bucureşti.

Vor urma două deplasări la Volei Club Caransebeş şi VCM Piatra Neamţ, cele două partide fiind programate în decurs de patru zile, pe 8 şi 11 martie.

 

Adevărata luptă la titlu, acel play-off de şase echipe, va începe pe 18 martie când va fi programată prima etapă din faza superioară a campionatului. Se va juca într-un ritm alert, cu meciuri din trei în trei zile, astfel că primele 5 etape sunt programat în decurs de două săptămâni. Returul din faza a II-a a campionatului va începe pe 5 aprilie, urmând să se termine pe 26 aprilie. 

 


Sâmbătă, ora 12.00, Sala “Horia Demian”  din Cluj-Napoca :

 

“U” Cluj – CS Volei Municipal Zalău


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIOARE