Connect with us

DIVERSE

Favorit Brădet a produs emoţii campioanei Dia Guard Divino


Formaţia condusă de Marius Pop a fost în avantaj de două goluri la pauză, însă s-a stins în repriza secundă, când a încasat şase goluri 


După ce a fost eliminată din Cupa României şi şi-a ratat un obiectiv, Dia Guard Divino rămâne să se concentreze asupra campionatului, pe care vrea să îl câştige pentru a doua oară la rând. La reluarea Ligii 1, liderul a avut mari emoţii cu Favorit Brădet, mai ales în prima repriză, în care echipa lui Marius Pop a pus probleme mult mai valoroasei adversare.

Pe final de repriză, Cosmin Cuibuş a deschis scorul, după care portarul Sergiu Dalnoki a făcut 2 – 0 dintr-o lovitură de la 9 m. Cei prezenţi la meci păreau că asistă la o mare surpriză, însă Favorit Brădet  s-a stins inexplicabil în partea secundă, mai ales după ce în echipă s-au făcut şi câteva schimbări.

Campioana a reintrat în joc, după niciun minut de la reluare, printr-un gol marcat cu capul de către Ciprian Pavel. Dia Guard a ratat şansa egalării prin Totk Karoly, care a tras în bară dintr-o lovitură de la 7 m, însă până la urmă s-a făcut 2 – 2 în minutul 34, după reuşita lui Marius Rus. Dia Guard a devenit tot mai insistentă la poarta adversă şi după nici cinci minute a preluat pentru prima dată conducerea, în urma golului marcat de Andrei Bene.

Din acel moment, doar liderul a mai contat şi a mai marcat de trei ori până la final prin acelaşi Andrei Bene şi Ciprian Pavel, care şi-a trecut în cont tripla. Cu acest succes, Dia Guard Divino continuă să fie în fotoliul de lider, dar se află la egalitate de puncte cu FS Grup Euro, cele două formaţii fiind despărţite doar de golaveraj.                  

Declaraţii după această partidă, dar şi cronici de la fiecare meci din Liga 1 de minifotbal din Sălaj, găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean.

 


Dia Guard Divino – Favorit Brădet 6 – 3 (0 – 2)!  

Au marcat: Ciprian Pavel (26, 39 şi 43), Marius Rus (34) şi Andrei Bene (38 şi 40), respectiv Cosmin Cuibuş (‘25 şi 47) şi Sergiu Dalnoki (‘25) 


Dia Guard Divino:
Ionuţ Chechedi, Marcel Petcu – Andrei Bene, Bogdan Ciaca, Ciprian Pavel, Marius Rus, Toth Karoly, Rareşâ€ˆBărnuţiu, Florin Kordiş, Petrică Lăcătuş şi Andrei Chiş. Conducător: Florin Marian Raţ

Favorit Brădet: Vlad Muscan – Rareş Ciaca, Robert Cosma, Cosmin Cuibuş, Sergiu Dalnoki, Paul Pintea, Marius Pop, Raul Zdroba şi Ioan Pop. Delegat: Marius Pop

Cartonaşe galbene: B. Ciaca şi A. Bene 

Au arbitrat: Nicolae Chiş-Ciure şi Gheorghe Ciule  


Jucătorul meciului:
ANDREI BENE


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE