Connect with us

JUNIOARE

Victorie în trei seturi in play-off pentru Volei Club Zalău

 


Formaţia condusă de Gabriel Terheş a reuşit să se impună în faţa celor de la CSS CNE Lapi Dej, după un meci destul  de echilibrat


 

 

 
Playoff-ul din Divizia A2 a început astăzi şi la Zalău. Astfel, sub Meseş a venit CSS CNE Lapi Dej pentru duelul cu Volei Club. Formaţia clujeană s-a situat pe locul 4 la finalul sezonului regulat, în timp ce sălăjenii au terminat pe 5. Prin urmare cele două formaţii au fost nevoite să se dueleze în prima rundă a turneului final. Să spunem că meciul trebuia să se joace la Dej, însă având în vedere că sala de acolo a fost ocupată, locaţia a fost schimbată.
 
Partida a început destul de bine pentru sălăjeni, iar cei de la Volei Club au avut un avantaj consistent în primul set şi chiar dacă formaţia dejeană a dat semne de revenire, Ciprian Buta şi compania au reuşit să se impună şi să îşi adjudece primul act. 
 
Setul doi a fost cel mai echilibrat al partidei, iar cele două formaţii au arătat un volei de calitate şi chiar dacă au fost şi unele probleme în ceea ce priveşte concentrarea unor jucători zălăuani, până la urmă, Volei Club şi-a adjudecat şi setul secund, scor 27 – 25.
 
Având deja 2 – 0 la seturi, jucătorii grupării de la poalele Meseşului au intrat în setul trei cu un singur gând, acela de a închide partida de pe teren propriu în minimum de seturi. Cu un moral destul de ridicat, formaţia antrenată de Gabriel Terheş a început bine şi acest act şi chiar dacă au apărut şi unele erori, zălăuanii au reuşit să se impună şi să îşi adjudece victoria finală.
 
Prin urmare, Volei Club Zalău a câştigat prima manşă din prima fază a playoff-ului contra celor de la CSS CNE Lapi Dej şi priveşte cu încredere către următorul duel contra celor de la Dej. În această fază se joacă pe sistemul „cel mai bun din trei meciuri”.
 

“A fost o partidă pe care am câştigat-o mai greu decât ne-am fi aşteptat. Am pregătit atent acest meci, care până la urmă s-a terminat cu victoria noastră în trei seturi. Am evoluat împotriva unei echipe tinere şi ambiţioase cu jucători talentaţi  şi care sunt sigur că peste un an va avea pretenţii mari în Divizia A2. Sper să reuşit acelaşi rezultat şi în partida următoare şi să trecem mai departe în playoff, la turneul 1 – 4”,
ne-a declarat Ciprian Buta, libero Volei Club Zalău.
 

Volei Club Zalău – CSS CNE Lapi Dej 3 – 0 (25 – 21, 27 – 25, 25 – 22)

Volei Club Zalău: Marius Ilieş, Cristian Zaha, Claudiu Iov, Ovidiu Teuşan, Mihai Bujor, Flaviu Bălean, Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Adrian Pantea, Adrian Gogota şi Tudor Lazăr. Antrenor: Gabriel Terheş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIOARE