Connect with us

FOTBAL

Zăgrean nu mai vrea la Şimleu

Sosit la FC Silvania în vară, chiar pe ultima sută de metri, atacantul originar din Alba Iulia a semnat un angajament valabil pentru un an, cu o clauză ce-i dă dreptul să se transfere la o altă echipă în această iarnă. "Încă de la venirea sa la Şimleu, am avut o înţelegere cu Zăgrean, conform căreia este liber să plece în pauza dintre tur şi retur,dacă îşi va găsi o altă echipă", a explicat preşedintele Ioan Gurzău.

 

Cum atacantul nu s-a prea acomodat sub Măgură, iar situaţia clubului nu este una tocmai roză, Zăgrean a anunţat că nu va mai continua cu gruparea “alb-albastră”. "Nu vreau să mă mai duc la Şimleu Silvaniei, deoarece acolo nu am găsit tocmai ceea ce mi-aş fi dorit eu", a menţionat fotbalistul.

 

El nu a exclus o întoarcere la Unirea Alba Iulia, în dorinţa de a ajuta la greu formaţia la care s-a lansat în fotbalul mare. Nu ştim ce efecte ar avea, însă, şi un transfer la gruparea din Cetate, care se confruntă cu aceleaşi probleme ca şi FC Silvania, ba chiar şi mai grave, cele două combatante încheind plutonul în clasamentul Seriei Vest, la finele turului.

 

Cifrele lui Zăgrean în tricoul Silvaniei:

 

9 apariţii în teren

 

631 minute jucate

 

5.44 media notelor acordate de ziarul Sportul Sălăjean

 

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL