Connect with us

FOTBAL

Zăgrean a rămas cel mai valoros jucător al Silvaniei

Într-un moment în care majoritatea jucătorilor de la FC Silvania au fost ofertaţi sau "amanetaţi" de diferite cluburi, unele chiar şi de primă ligă, conducerea grupării de sub Măgură contabilizează efectivul pe care âl mai are la dispoziţie, în perspectiva consolidării lotului pentru retur.

 

Originar din Alba Iulia, Andrei Zăgrean a fost considerat la un moment dat una dintre speranţele fotbalului românesc, astfel că s-a aflat în atenţia mai multor echipe de primă ligă. Unele accidentări şi ghinioanele i-au umbrit puţin cariera, astfel că tânărul atacant a ajuns tocmai la Şimleu Silvaniei, unde doreşte să se relanseze. Din păcate, în turul de campionat, Zăgrean a avut destul de puţine reuşite, însă cota lui de piaţă a rămas una bună de tot. Astfel, site-ul transfermarkt.co.uk l-a evaluat la nu mai puţin de 300.000 de euro, o sumă care, cu siguranţă, ar prinde bine grupării de sub Măgură. Dar FC Silvania nu vrea să-şi piardă jucătorii importanţi, mai ales că trebuie să cedeze “lanterna roşie” pentru ca visul frumos să continue la Şimleu Silvaniei.

 

Al doilea pe lista jucătorilor bine cotaţi este Daniel Ghiţă. Suma sa de transfer este cifrată la 250.000 euro, dar evoluţiile sale pentru “alb-albaştri” au lăsat de dorit de multe ori. Conform aceleiaşi surse, Alexandru Gego valorează pe jumătate cât Ghiţă, însă, şi în cazul său, bulinele “roşii” sunt destul de puţine, asta şi din cauza deselor accidentări din acest tur de campionat.  Urmează apoi doi jucători a căror transfer ar costa 50.000 euro, este vorba despre mijlocaşul Robert Villand şi atacantul Adrian Hadăr. Sigur, aceste sume sunt teoretice, deoarece e greu de crezut că FC Silvania i-ar putea vinde pe aceşti bani, mai ales în  actuala situaţie de criză.           

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL