Connect with us

HANDBAL

Junioarele 3, un nou eşec pe teren propriu


Etapa a şaptea din cadrul Seriei L  a Campionatului Naţional a fost cu ghinion pentru CSS  Zalău 


Antrenată de Dan Pavel, gruparea CSS Zalău a avut o evoluţie oscilantă în partida disputată sâmbătă dimineaţa în sala de sport a Liceului Sportiv ”Avram Iancu” din Zalău în compania echipei CS Tonic Oradea, grupare aflată pe locul 3 înaintea rundei de la finalul săptămânii. Startul partidei a fost echilibrat şi cele două formaţii au alternat la conducere, iar la pauză scorul era egal, 8-8.

Din păcate, accidentarea Andradei Groza a cântărit mult în economia jocului şi pe fondul unor greşeli individuale, dar şi a ratărilor din situaţie unu la unu, au făcut ca echipa bihoreană să treacă la cârma jocului în partea a doua şi întâlnirea s-a încheiat cu victoria echipei CS Tonic Oradea care a plecat cu toate punctele de la Zalău şi a urcat pe locul 2 în clasamentul Seriei.

”Lipsa de concentrare în situaţiile cheie ne-au făcut să scăpăm victoria printre degete. Aşa s-a întâmplat şi în partida disputată în prima etapă la Baia Mare când am pierdut la un singur gol, scor 20-19, dar şi în partida din runda precedentă când am pierdut la trei goluri în depalsarea de la Seini. Sper ca fetele să reuşească să se mobilizeze mai bine în partidele care vor urma şi să obţinem cât mai multe rezultate pozitive”, ne-a declarat antrenorul Dan Pavel.                              

 


CSS Zalău – Tonic Oradea 16-19 (8-8)


CSS Zalău:
Ştefania Mocuţ, Denisa Varga, Delia Iepan, Emanuela Zahorte, Andreea Crişan, Carina Ghinea, Mara Pop, Cătălina Sabo, Delia Rus, Ana Maria Egri, Andrada Groza, Sonia Udrescu şi Denisa Mureşan. Antrenor: Dan Pavel


 

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL