Connect with us

FOTBAL

Vacanţă amară sub Măgură

Vestea neprogramării jocului cu ALRO Slatina i-au lăsat cu gura căscată pe fotbaliştii Silvaniei, care se pregăteau de un succes care să le mai îmbunătăţească situaţia din clasament şi să mai îndulcească din amarul suporterilor, vitregiţi de eşecurile favoriţilor din acest an. Un succes care ar fi trebuit să le mai rotunjească puţin conturile, prin care a cam bătut vântul în acest sezon. Şi asta, nu numai din cauza faptului că jucătorii nu au reuşit să se înscrie la prime, ci şi din cauza restanţelor salariale, George Petcuţ şi compania fiind în urmă cu aproape două salarii.

„Când am auzit că nu se joacă meciul cu ALRO, am făcut o şedinţă cu băieţii, în care le-am explicat situaţia. Am făcut, apoi o scurtă analiză a turului, din momentul în care am preluat eu echipa şi i-am lăsat liberi. Ne vedem, însă, înainte de sărbători, pentru salarii”, a declarat antrenorul Florin Fărcaş, care a ţinut astfel să liniştească puţin apele.

Tehnicianul Silvaniei spune că ar fi vrut să mai ţină echipa în pregătiri, pentru încă o săptămână, dar a fost nevoit să renunţe la idee. „Aş fi vrut să-i mai ţin pe băieţi o săptămână, dar era greu în situaţia asta. Nu poţi pregăti jucători nemulţumiţi”, a precizat Fărcaş, care le-a stabilit, însă, jucătorilor un program fizic individual, cu un ciclu de cinci-şase zile de pregătire săptămânal. „E vorba despre diferite jocuri, alergare, sala de forţă, înot. Când ne revedem la pregătiri, băieţii trebuie să se afle măcar la 70% din potenţial”, a conchis antrenorul Silvaniei.

Reunirea lotului este prevăzută pentru data de 10 ianuarie, în condiţiile în care returul Ligii a II-a va începe în prima sâmbătă a lunii martie. Până când sună adunarea, FC Silvania trebuie să stabilească şi lista plecărilor şi venirilor, deoarece sub Măgură se anunţă o iarnă tumultuoasă.

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL