Connect with us

FOTBAL

Cristian Lupuţ rămâne antrenor la SCM Zalău şi în sezonul următor

Antrenorul a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului şi pentru sezonul 2023 – 2024, în care obiectivul său rămâne promovarea echipei în Liga a II-a, obiectiv pe care l-a ratat în acest sezon


Cristian Lupuţ a ajuns în vara anului trecut la Zalău şi a avut obiectiv promovarea în Liga a II-a. Însă, acest obiectiv a fost ratat,  iar zălăuanii au evoluat doar în play-out, pentru al doilea an consecutiv. Însă, prestaţiile echipei din a doua fază a campionatului se pare că au convins conducerea clubului că orădeanul Cristian Lupuţ este antrenorul potrivit care poate duce SCM Zalău în Liga a II-a.

Astfel, între cele două părţi s-a ajuns la un acord şi Cristian Lupuţ urmează să-şi prelungească contractul şi să fie antrenorul Zalăului şi în sezonul următor.

La fel ca şi acum, obiectivul antrenorului va fi promovarea în Liga a II-a. Sperăm ca de această dată să fie şi îndeplinit, chiar dacă se anunţă o misiune şi mai dificilă decât în acest sezon.

Din câte se pare, în staff-ul său va rămâne şi preparatorul fizic Sergiu Moga.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, Cristian Lupuţ a mai pregătit formaţii precum Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în Liga a II-a. De altfel, Cristian Lupuţ i-a dus pe gorjeni până în semifinalele Cupei României, în sezonul 2020 – 2021.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL