Connect with us

HANDBAL

HCM Baia Mare, aproape de desfiinţare!?

Vicecampioana nu se va înscrie în cupele europene şi mai mult ca sigur nu va continua nici în Liga Naţională, după ce  majoritatea jucătoarelor vor părăsi echipa


 

Problemele financiare care au apărut la HCM Baia Mare în timpul sezonului au afectat bunul mers al echipei, însă până la urmă jucătoarele care au mai rămas în lot au dat dovadă de caracter şi au dus acest sezon până la capăt. Asta deşi handbalistele şi întreg staff-ul nu a fost plătit cu lunile.
 
Ultima bornă din drumul celor de la HCM Baia Mare a fost Cluj-Napoca, acolo unde maramureşencele au participat la final-four-ul Cupei României şi au obţinut un loc 3, după finala mică câştigată cu Dunărea Brăila. Viitorul echipei este unul care negru, iar HCM Baia Mare nu va participa în Liga Campionilor, nici în cupele europene şi mai mult ca sigur nici în Liga Naţională. Astfel, o echipă care în ultimii ani a dominat handbalul feminin ar putea dispărea de pe harta handbalului feminin, ceea ce nu poate să fie decât o pată neagră pentru autorităţile locale din municipiul Baia Mare.
 
Deja toate jucătoarele şi-au căutat echipele la care să evolueze în sezonul viitor. Unele au ales rivala CSM Bucureşti, altele Dunărea Brăila, dar şi formaţii din străinătate.  21 mai 2016 a fost probabil ultima zi din viaţa  HCM Baia Mare, în care la final meciului cu Brăila, jucătoarele au vărsat lacrimi de supărare.        

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL