Connect with us

FOTBAL

George Petcuţ: “Ultimul loc apasă greu pe umerii noştri”

Postura de “lanternă roşie” creează o presiune în plus pentru ghinionista echipă a Silvaniei, iar acest lucru a fost remarcat şi de căpitanul de echipă. “Ultimul loc apasă greu pe umerii noştri. Probabil aşa se explică şi greşelile copilăreşti, pe care le facem. Şi la Piteşti am avut o repriză secundă bună , dar am ratat inexplicabil. Apoi, s-au făcut gafe monumentale în apărar. Dacă nu avem o echipă matură, e greu de ieşit din această situaţie”, ne-a mărturisit George Petcuţ.

Unul dintre remarcaţii grupării de sub Măgură, în ambele sezoane petrecute de “alb-albaştri” pe prima scenă, Petcuţ mai crede că lumea ar trebui să aibă mai multă încredere în jucători. “Lumea ar trebui să fie mai încrezătoare în echipă şi să se implice în susţinerea ei pe toate planurile, inclusiv moral. Noi abia acum ne omogenizăm. Este mare păcat că am ajuns aici şi de aceea ar trebui ca măcar meciul cu Slatina să-l câştigăm”, a adăugat fotbalistul originar din Arad.

FC Silvania încheie anul 2010 cu un meci pe teren propriu, în faţa nou-promovatei ALRO Slatina. Confruntarea va avea loc sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, iar conducerea face apel către suporteri, pentru a fi alături de favoriţi la ultima reprezentaţie a anului şi, foarte posibil, la ultimul joc în această formulă, dacă e să luăm în calcul numeroasele oferte venite pe adresa grupării de sub Măgură.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL