Connect with us

FOTBAL

Huzuneanu a “dezertat” de la FC Silvania!

Unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, la meciul cu FC Argeş, a fost Răzvan Huzuneanu. Trimis în centrul liniei defensive, la fel ca în ultimele partide, jucătorul venit de la CS Mioveni şi-a început seria gafelor după aproximativ 20 de minute  de joc, atunci când l-a faultat inutil în careu pe Alin Popa, cel care avea să şi deschidă scorul, de la punctul cu var. La doar câteva minute, el a luftat în apropierea careului de 16m, aducând FC Argeş într-o nouă situaţie clară de gol. Tehnicianul şimleuanilor a observat rapid “gaura” din linia defensivă şi l-a urcat pe Huzuneanu în zona mediană, desemnându-l pe Dumitru Muntean să facă pereche cu Raul Crişan, în centrul apărării, unde improvizaţia lui Fărcaş chiar s-a dovedit a fi una reuşită. Huzuneanu, însă, a continuat să joace modest, fapt pentru care a şi fost schimbat în repriza secundă.

“N-am fost mulţumit deloc de evoluţia lui Huzuneanu, care a fost nesigur pe tot parcursul meciului. Şi la lovitura de pedeapsă, l-a condus pe adversarul său vreo 30m, până în careu, unde a faultat”, avea să ne declare antrenorul Silvaniei. Nici preşedintele clubului nu putea să aibă alte cuvinte la adresa fotbalistului. “Având în vedere că el aparţine de CS Mioveni, m-aş fi aşteptat să-şi demonstreze valoarea în meciul de la Piteşti. Din păcate, el a făcut greşeli pe care nu le prea făcea până acuma, stârnind şi iritarea colegilor”, a adăugat Ioan Gurzău.

Mai mult, la faza acordării loviturii de pedeapsă, “Huzu” a fost şi avertizat, primind astfel al patrulea cartonaş galben, ceea ce i-a adus automat suspendarea pentru ultimul meci al anului. Interesant, jucătorul nici nu a mai revenit la Şimleu Silvaniei, el lipsind nemotivat de la antrenamentele stabilite la începutul săptămânii. Abia luni după-amiază, el l-a sunat pe antrenorul Fărcaş, motivând că întârzie din cauza unui accident uzor de maşină. Acesta nu şi-a mai făcut apariţia nici marţi, iar surprizele nu s-au oprit aici, oficialii şimleuani descoperind faptul că el a plecat vineri, spre Piteşti, cu tot cu haine! “Pe noi nu ne-a anunţat că nu mai vine. L-am aşteptat în zadar al antrenamente”, a explicat preşedintele Ioan Gurzău.
 

Sosit în vară, de la CS Mioveni, sub formă de împrumut pentru acest sezon, jucătorul în vârstă de 25 de ani are o clauză în contract, conform căreia se poate întoarce în iarnă la gruparea argeşeană, ceea ce se pare că se va şi întâmpla.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL