Connect with us

Social

Urmărire pe străzile din Zalău. Un șofer beat din Panic a produs un accident în Crișeni după ce a fugit de poliție

Șir de infracțiuni pentru un bărbat din Panic. Polițiștii de la Rutieră au urmărit pe străzile municipiului un șofer care se urcase beat la volan, a gonit cu viteză și nu a vrut să oprească la semnale. Șoferul a efectuat o manevră de depășire neregulamentară încălcând marcajul longitudinal continuu și a lovit o căruță în Crișeni și a fost prins în curtea unui restaurant din localitate


Sâmbătă, 25 martie a.c., la ora 15.13, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier, în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu, au înregistrat în trafic cu aparatul radar, un autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al agenților de poliție rutieră și și-a continuat deplasarea, s-a trecut la urmărirea acestuia în trafic.

În timpul urmăririi, pe pasarela C.F.R., conducătorul autoturismului a efectuat o manevră de depășire neregulamentară încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune laterală cu o căruță care se deplasa în aceeași direcție.

În urma coliziunii, un tânăr de 18 ani, un bărbat și o femeie de 27 de ani, toți din localitatea Gârcei, pasageri în căruță, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, abandonând victimele la fața locului.

Polițiștii Biroului Rutier au identificat cu operativitate conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat de 52 de ani, din localitatea Panic.

La scurt timp, polițiștii rutieri au identificat în curtea unui restaurant din localitatea Crișeni și autoturismul implicat în accidentul rutier.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social