Connect with us

FOTBAL

FOTO. Blestemul finalului de meci. SCM Zalău pierde pe final cu FC Bihor și va evolua, din nou, în play-out

Gruparea de sub Meseș a avut soarta în propriile mâini, dar a dat cu piciorul la oportunitatea avută. Satu Mare a câștigat la Lotus, iar Zalăul trebuia să nu piardă cu FC Bihor și era în play-off. Chiar dacă a evoluat in inferioritate numerică, SCM a rezistat în fața liderului până spre final de meci, când oaspeții au dat lovitura prin Sergiu Jurj. La final de meci, zălăuanii parcă au retrăit clipele de la barajul cu Unirea Dej, când SCM a ratat promovarea în ultimele secunde

In ultima etapă din sezonul regulat, SCM Zalău a primit vizita liderului FC Bihor și era obligată să câștige pentru a mai avea șanse la play-off. Însă, nu avea să fie o misiune ușoară, mai ales că și bihorenii aveau nevoie de puncte pentru a rămâne pe primul loc.

Drept dovada, meciul a fost destul de echilibrat și nicio echipă nu a fost dispusă să-și asume vreun risc in primul sfert de oră. Prima șansă a aparținut gazdelor, după ce Nikolic a scăpat singur cu portarul advers, dar nu a putut marca.

Jocul a fost unul destul de închis până în minutul 28, iar singurul eveniment notabil este eliminarea fundașului Maxim Focșa, pentru fault in postura de ultim apărător la Marius Hosu, la marginea careului de 16m. Bogdan Miron avea să apere șutul căpitanului echipei oaspete din lovitură liberă.

Mijlocașul Alexandru Negrean a fost sacrificat, după eliminarea lui Focșa, iar în locul său a intrat fundasul Andrei Bobaru.

FC Bihor a avut o șansă buna de a deschide scorul în minutul 34, dar șutul lui Tiberiu Serediuc a trecut peste. In inferioritate numerică, Zalăul s-a apropiat destul de greu de poarta liderului și până la pauză, tot oaspeții au mai ratat o oportunitate prin același Serediuc.

Nici rezultatul de la Sânmartin nu era în favoarea Zalăului după primele 45 de minute, Lotus având 1 – 0 cu CSM Satu Mare, iar situația grupării de sub Meseș devenea din ce in ce mai dificilă.

La reluarea jocului, tot oaspeții au avut p șansă, iar prima ocazie a Zalăului a venit în minutul 60, dar lovitura de cap a lui Bobaru a trecut peste.

La zece minute distanță, Vadim Calugher a avut un șut bun de la distanță, dar portarul Bihorului a respins. Între timp, vesti bune au venit de la Sânmartin, acolo unde CSM Satu Mare conducea cu 2 – 1, astfel că pentru Zalău era suficient și un rezultat de egalitate.

Insa, blestemul finalurilor de meci a lovit din nou gruparea de sub Meseș, iar pe final, bihorenii au dat lovitura la Zalău prin Sergiu Jurj, fostul atacant al sălăjenilor.

S-a terminat 0 – 1, iar pentru SCM Zalău este un nou sezon ratat, in care va evolua în play-out. În play-off s-au calificat FC Bihor, Gloria Bistriţa, CSM Satu Mare şi Lotus Băile Felix.

SCM Zalău – FC Bihor 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Sergiu Jurj (’87)

SCM: Bogdan Miron – Florin Pop, Maxim Focșa, Cristin Jalbă, Alex Mare (’65 Luigi Pop), Cosmin Meșter (’72 Bogdan Minteuan), Vadim Calugher, Tudor Man (’72 Sebastian Nicoraș), Sebastian Culda (’65 Sergiu Pop), Alex Negrean (’28 Andrei Bobaru) și Ștefan Nikolic. Rezerve: Leo Mureșan – Raul Stanciu și Ionuț Pașcu. Antrenor: Cristian Luput

FC Bihor: Radu Bob – Andrei Gal, Marius Hosu, George Gherman, Andrei Gheorghiţă, Ricardo Fărcaş, Nicolae Gunie, Dacian Ban, Claudiu Petruş, Călin Jurj şi Tiberiu Serediuc. Rezerve: Eduard Nergheş – Flaviu Drăgan, Andrei Popa, Sergiu Jurj, Andrei Chindlea, Loren Ioviţă, Adrian Popa, Daniel Stan şi Andrei Moga. Antrenor: Florin Fărcaş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL