Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, în aşteptarea meciurilor abordabile. Următorul joc, la CSM Tg. Jiu

În primele şase etape din retur, sălăjencele au întâlnit adversari dificili, în această listă aflându-se Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila, CSM Bucureşti, Gloria Buzău sau Rapid Bucureşti. Fără punct din aceste confruntări, dar cu un joc bun în faţa campioanei, echipa lui Tadici aşteaptă cu încredere următoarele etape când este cazul ca HC Zalău să obţină puncte. CSM Tg. Jiu, Măgura Cisnădie şi CSM Slatina sunt următoarele trei adversare ale sălăjencelor, echipe aflate în a doua jumătate a clasamentului


Serie neagră pentru HC Zalău, care în ultimele 10 etape a acumulat un singur punct! Şi acela a fost obţinut cu ultima clasată, CSM Galaţi, iar în rest, sălăjencele au pierdut pe bandă rulantă.

Practic, ultima victorie a fost în urmă cu mai bine de trei luni, într-un joc pe teren propriu cu CSM Slatina. În tot această perioadă, gruparea de sub Meseş a avut şi un program dificil, mai ales de la startul returului. Cu excepţia jocului cu Dacia Mioveni, când a întâlnit o vecină de clasament, HC Zalău a înfruntat echipe cu pretenţii la medalii şi cupe europene.

În această listă s-au aflat Gloria Bistriţa, Dunărea Bărila, Gloria Buzău, CSM Bucureşti şi Rapid. Ultimul joc a fost cu campioana României, în faţa căreia, echipa lui Gheorghe Tadici a avut multe momente bune şi s-a predat extrem de greu. Scorul final a fost 23 – 25, iar după o evoluţie bună în faţa campioanei, fetele de la HC Zalău pot aborda cu un moral mai bun următoarele confruntări.

Asta mai ales că în următoarele etape, gruparea de sub Meseş dă peste adversari din partea a doua a clasamentului.

Următorul joc va fi pe 30 martie, în deplasare la CSM Tg. Jiu. Zalăul va da peste o nou-promovată care a făcut multe surprize în acest sezon şi care pentru moment pare scăpată de grija barajului, având un avantaj de 8 puncte faţă de Dacia Mioveni, ocupanta locului 11.

După deplasarea de la Tg. Jiu va urma o altă pauză de trei săptămâni în Liga Naţională, etapa a XXI-a fiind programată pe 21 aprilie, când HC Zalău va juca acasă cu Măgura Cisnădie.

La doar trei zile distanţă, pe 23 aprilie este programat importantul meci cu CSM Slatina, echipă cu care HC Zalău se luptă pentru evitarea locului 13, care duce în liga secundă.

În ciuda înfrângerilor pe bandă rulantă pe care le-a înregistrat HC Zalău, CSM Slatina nu a ştiut să profite. Diferenţa dintre cele două echipe este în continuare de un punct când mai sunt de disputat şapte etape până la final de sezon. Pe final de campionat, HC Zalău le va mai înfrunta pe SCM Rm. Vâlcea, SCM Craiova, Minaur Baia Mare şi CSM Galaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL