Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău va juca la Reşiţa, în sferturile Cupei României U19

Zălăuanii au în faţă un adversar dificil, care la fel ca şi Zalăul domină play-off-ul din Seria a VII-a, având victorii pe linie. Confruntarea dintre CSM Reşiţa şi SCM Zalău va avea loc pe 29 martie, de la ora 14.00


SCM Zalău a bifat o performanţă notabilă cu grupa de juniori U19, reuşind să se califice în sferturile Cupei României! Până să ajungă aici, echipa pregătită de ”Duţu” Pop a trecut pe rând de Luceafărul Oradea, Sporting Cluj, LPS Bihorul Oradea şi Minaur Baia Mare. De formaţia din Maramureş a trecut cu 4 – 2 în optimi, după ce adversarii au fost cei care au condus cu 2 – 0!

SCM Zalău nu vrea să se oprească aici şi îşi propune să scrie o filă de istorie pentru fotbalul juvenil de sub Meseş. Gruparea de sub Meseş se gândeşte la semifinalele competiţiei, dar pentru a ajunge în ”careul de aşi”, Sergiu Elekeş şi colegii săi vor avea de trecut un examen extrem de greu.

În sferturile Cupei României, SCM Zalău va juca tocmai la Reşiţa, cu CSM din localitate, o grupare redutabilă. Cel puţin acest lucru arată rezultatele înregistrate până acum de CSM Reşiţa, care este lider în play-off-ul Seriei a VII-a, unde are victorii pe linie. În Cupă CSM Reşiţa a trecut până acum de CSS Caransebeş şi de CSS Lugoj.

Partida dintre CSM Reşiţa şi SCM Zalău se va disputa miercurea viitoare, pe 29 martie, de la ora 14.00. Având în vedere distanţa lungă de la Zalău şi până la Reşiţa, pentru acest joc republicanii de la SCM vor face deplasarea cu o zi înainte de meci.

”Fără doar şi poate va fi un meci greu. În această fază doar peste echipe bune puteam da. CSM Reşiţa conduce play-off-ul din seria în care face parte, dar şi noi am demonstrat în acest sezon că formăm un grup bun. Le-am spus băieţilor că încă nu am reuşit nimic în acest sezon. Nu trebuie să ne mulţumim cu puţin şi mergem încrezători la Reşiţa, să ne calificăm. Pentru noi este o performanţă că am ajuns până aici, având în vedere modul cum ne-am pregătit. Ne-am antrenat în majoritatea timpului pe teren mic. Sperăm că din toamnă va fi finalizat terenul sintetic de dimensiuni normale şi va fi altceva. Acum încercăm să ne pregătim la Mirşid, unde am găsit înţelegere de la domnul primar, iar pe această cale ţin să-i mulţumesc”, ne-a declarat Alexandru Pop.

În sferturile Cupei României U19 mai au loc partidele:

Aerostar Bacău – City Iaşi

Chindia Târgovişte – FC Braşov

Kinder Constanţa  – CS Mioveni

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL