Connect with us

Social

FOTO – Peste 100 de copii de la Grădinița Piticot din Cehu Silvaniei au aflat cum este să faci parte din familia IPJ Sălaj, de Ziua Poliției Române

În fiecare an, pe 25 martie, odată cu sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, este marcată Ziua Poliţiei Române. Cu ocazia aniversării a 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, a devenit o tradiție ca polițiștii sălăjeni să fie alături de copii pentru a sărbători


Astăzi, 24 martie a.c., în intervalul orar 09.30 – 11.30, polițiștii din Cehu Silvaniei au sărbătorit Ziua Poliției Române alături de preșcolarii Grădiniței Piticot din orașul Cehu Silvaniei.

Peste 100 de copii, sub îndrumarea cadrelor didactice, au avut ocazia să exploreze interiorul autospecialei de poliție, au primit de la polițiști caschete confecționate special pentru ei și au avut bucuria de a-și face poze cu echipamentul din dotarea polițiștilor sălăjeni.

Pe parcursul activităților, polițiștii i-au angrenat pe copii în diverse jocuri educativ-preventive, explicându-le pe limbajul lor ce presupune profesia de polițist.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social