Connect with us

BOX

FOTO. Pugiliştii Rareş Grama şi Antonio Moldovan, medalii de aur în gala de box România vs Spania

La Arad a avut loc Cupa Vinga, competiţie în care mai mulţi pugilişti sălăjeni au reprezentat România într-o gală în care sportivii români au boxat împotriva unor sportivi din Spania. Rareş Grama şi Antonio Moldovan au reuşit să obţină aurul din rândul pugiliştilor sălăjeni


La finele săptămânii trecute, în comuna Vinga din judeţul Arad, a avut loc un turneu internaţional de box cu tematică Spania vs România. Au fost meciuri interesante care a cuprins 15 dueluri între sportivi spanioli şi sportivi români, pe parcursul a două gale. Au fost selectaţi şi pugilişti sălăjeni pentru a reprezenta România la această gală, de la CSM Zalău şi SCM Zalău. Astfel, au boxat sub tricolor sportivii David Chiş (tineret – 67 kg), Leon Teglaş (cadeţi – 54 kg), Rareş Grama (juniori – 66 kg) şi Mihai Pop (juniori – 80 kg), toţi de la CSM Zalău. De la Sport Club Municipal Zalău au fost selectaţi sportivii Antonio Moldovan (75 kg) şi Cătălin Opriş (54 kg). Până la urmă, Leon Teglaş nu a mai putut participa la gală din cauza unei răceli, fiind înlocuit cu Radu Puie.

Rareş Grama a fost performerul de la CSM Zalău, reuşind să aduc o medalie de AUR pentru România. David Chiş şi Radu Puie s-au clasat pe locul 2.

Adversarul lui Mihai Pop nu şi-a făcut categoria. În ceea ce priveşte sportivii pregătiţi de Virgil Meleg la SCM Zalău, Antonio Moldovan a reuşit să-şi câştige meciul, obţinând medalia de aur, în timp ce Cătălin Opriş s-a clasat pe locul al doilea.

Pentru pugiliştii sălăjeni urmează Cupa Sibiană, o competiţie de sparing ce va avea loc în perioada 24 – 25 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX