Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, decisă să facă un meci mare în faţa campioanei Arcada Galaţi

După ce a cedat greu în primul meci din play-off la Galaţi, formaţia zălăuană vrea să răzbune acel eşec şi să restabilească egalitatea la general în această bătălie. Băieţii lui Dragan Kobiljksi sunt montaţi pentru confruntarea de sâmbătă şi aşteaptă un public numeros la sală pentru a pune umărul la o eventuală victorie a Zalăului

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor: SCM Zalău – Arcada Galaţi


Clasată pe locul 6 la finalul sezonului regulat, SCM Zalău a fost nevoită să înfrunte echipa de pe locul 3 în prima fază a play-off-ului. Tocmai campioana României, Arcada Galaţi a ieşit în calea Zalăului, o formaţie cu un lot superior, care în ultimii patru ani a făcut legea în competiţiile interne.

În ciuda adversarului întâlnit, SCM Zalău a pus mari probleme gălăţenilor, chiar pe Dunăre, unde primul meci din play-off a avut nevoie de 5 seturi. Arcada s-a impus în decisiv şi acum are prima şansă la calificarea în semifinale.

Gălăţenii mai au nevoie de o victorie pentru a prinde ”careul de aşi” şi vor să o obţină sâmbătă, chiar la Zalău, însă SCM este gata să facă un meci mare şi să trimită această dispută în decisiv.

Chiar dacă nu a luat niciun punct campioanei în sezonul regulat, gruparea condusă de Adrian Feher speră ca sâmbătă să reuşească o victorie.

Pentru acest meci, zălăuanii s-au pregătit încă de la revenirea de la Galaţi, pe când Arcada a fost prezentă în weekend la turneul final al Cupei României unde a susţinut două meciuri intense.

În semifinale, gălăţenii au trecut cu 3 – 2 de Dinamo, ca mai apoi să piardă surprinzător cu 3 – 1 finala cu SCMU Craiova, după ce echipa lui Sergiu Stancu a avut 1 – 0 la seturi!

”Arcada vine după două meciuri lungi la Cupa României, dar au la dispoziţie aproape o săptămână să îşi revină, iar Arcada este o echipă cu multe variante. Au jucători apropiaţi valoric şi pot să schimbe. Deci nu cred că se pune problema de o eventuală oboseală a lor”, ne-a declarat managerul de la SCM Zalău.

Partida dintre SCM Zalău şi Arcada Galaţi se dispută sâmbătă, de la ora 18.00. Se aşteaptă o prezenţă cât mai numeroasă a spectatorilor, intrarea fiind liberă şi pentru acest meci din play-off.

”La fiecare meci pe care l-am jucat acasă în acest an am avut mulţi spectatori. Publicul a revenit în sală pentru meciurile volei şi nu cred că va face excepţie acest meci. Sunt convins că iubitorii voleiului vor veni să fie alături de echipă”, a precizat Feher.

În cazul unei victorii a Zalăului, disputa dintre Arcada şi SCM se va duce până în meciul al treilea, care ar urma să se joace la Galaţi, pe 1 aprilie.

Dacă pierde jocul de sâmbătă, SCM Zalău va fi nevoită să joace pentru locurile 5 – 8.

”Vrem să câştigăm şi să trimitem această dispută în decisiv. Nu este Arcada Galaţi o echipă de neînvins. În acest sezon a pierdut cu Rapid, Craiova, Steaua, Dinamo, practic cam cu toate echipele care contează în România. Noi nu am reuşit acest lucru, dar cred că avem şanse sâmbătă. Îmi doresc foarte mult o victorie şi am încredere în echipă. Băieţii mi-au demonstrat că sunt pe o pantă ascendentă şi cred cu tărie că putem obţine un rezultat pozitiv”, spune managerul Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1