Connect with us

DIVIZIA A1

Cadeţii de la CSS Zalău s-au calificat la turneul final al Elitelor

Echipa de cadeţi ajunge astfel între primele 6 echipe din ţară, pentru al doilea an consecutiv. Şi juniorii de la CSS Zalău s-au calificat la turneul final, dar în Grupa Perspectivă. Fetele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au avut o prestaţie foarte bună la Elite, chiar dacă nu au reuşit să ajungă la turneul final


Voleiul juvenil din Sălaj respiră. An de an, echipele sălăjene au rezultate bune la toate categoriile de vârstă, iar în ultimii ani, echipele din Zalău sau Şimleu Silvaniei s-au aflat printre cele mai bune echipe din ţară. De altfel, şi în acest an, echipele sălăjene au prestaţii deosebite.

Cadeţii de la CSS Zalău şi junioarele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au avut cele mai bun rezultate, fiind echipele calificate în Grupa “Elită”. Juniorii de la CSS Zalău s-au calificat la Grupa Perspectivă, a doua valorică, în timp ce pentru speranţe şi minivolei, sistemul competiţional a rămas la fel.

Una peste alta, juniorii de la CSS Zalău au reuşit să se califice la turneul final la Grupa Perspectivă. Însă, rezultatul cadeţilor este de apreciat, având în vedere că s-au calificat din nou, între primele 6 echipe din ţară.

Săptămâna trecută, cadeţii de la CSS Zalău au evoluat la Topliţa, iar în această săptămână vor evolua în compania liderului Seriei, CTF Mihai I Bucureşti.

Însă, indiferent de rezultatul înregistrat, CSS Zalău este calificată la turneul final ce va avea loc în luna mai.

Fetele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au avut un sezon foarte bun, reuşind să se califice în Grupa Elite. Din păcate, fetele lui Ovidiu Teuşan nu au ajuns la turneul final, însă, au demonstrat că au valoare şi potenţial, şimleuancele fiind printre cele mai bune din ţară la acest nivel de vârstă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1