Connect with us

FOTBAL

FOTO – CS Hida, victorie importantă pe terenul liderului Dumbrava Ciocmani

În prima etapă a returului din Seria EST a Ligii a V-a, CS Hida a detronat Dumbrava Ciocmani, iar prin cele trei puncte mari a ajuns pe locul secund, aflându-se la egalitate de puncte cu liderul Unirea Sălăţig

Dumbrava Ciocmani a avut terenul suspendat pentru jocul cu CS Hida, primul din retur. Astfel, partida s-a desfăşurat pe Stadionul din Someş-Odorhei. Terenul a fost impecabil, iar ambele echipe şi-au putut desfăşura jocul aşa cum au dorit. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, între două echipe puternice din Seria EST şi care se luptă cu şanse reale la primul loc.

În pauză de iarnă, la Dumbrava Ciocmani au avut loc mai multe transferuri, dar pentru acest meci, gruparea condusă de Ovidiu Toma şi Gheorghe Neagotă nu s-a putut baza pe Sergiu Korozsi, lipsind şi Samuel Lingurar. Şi cei de la CS Hida s-au confruntat cu ceva probleme de lot, lipsind Ionuţ Fechete, în timp ce Cristian Unguruşan, căpitanul din tur al echipei s-a transferat la Ardealul Crişeni.

Dar, una peste alta, ambele formaţii au aliniat două echipe competitive, iar meciul a fost unul plăcut pentru publicul numeros aflat la terenul din Someş-Odorhei.

Gazdele au început mai bine, în timp ce echipa din Hida a fost nevoită să facă o schimbare încă din primele minute de joc, după ce Roland Pintea s-a accidentat, locul său fiind luat de Cristian Moldovan.

Însă, tot răul spre bine, deoarece gruparea din Hida a deschis scorul la scurt timp, după ce Andrei Petruş a pasat excelent pentru Marius Groza, care a marcat cu un şut din interiorul careului.

La scurt timp, Rareş Hossu avea să egaleze, după ce a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 30 m.

Bucuria gazdelor a fost de scurtă durată. Andrei Petruş a pasat excelent pentru Cristian Moldovan, care a pătruns în careu şi a reuşit să înscrie, trimiţând mingea cu piciorul stâng, printre picioarele portarului de la Ciocmani.

În partea secundă s-a jucat mai mult pe contre, gazdele căutând golul egalizator. Însă, s-a făcut 1 – 3, după şutul lui Sergiu Onaţ de la marginea careului de 16 m. Raul Hossu a readus Dumbrava în joc, după ce a transformat o lovitură de la 11 m.

Însă, Andrei Petruş a stabilit scorul final, după o acţiune personală, finalizată cu un şut de la aproximativ 20 m.

Dumbrava Ciocmani – CS Hida 2 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Rareş Hossu (‘25) şi Raul Hossu (‘65 – pen.), respectiv Marius Groza (‘15), Cristian Moldovan (‘30), Sergiu Onaţ (‘50) şi Andrei Petruş (‘80)

Dumbrava: Ovidiu Muncelean – Răzvan Solomonean, Raul Hossu, Octavian Ureche, Rareş Hossu (cpt.), Bogdan Bercean, Sebastian Turbucean, Marius Rus, Denis Chiş, Cristian Cristea şi Tudor Chiorean. Rezerve: Vlad Porumb, Cristian Marincaş şi Cristian Stejerean. Delegat: Gheorghe Neagotă

CS Hida: Cătălin Clepa – Ionuţ Pop, Dragoş Covaci, Vlăduţ Sav, Cristian Puşcaş, Roland Pintea, Andrei Petruş, Andrei Boldor (cpt.), Alexandru Miclea, Marius Groza şi Sergiu Onaţ. Rezerve: Cristian Moldovan, Cosmin Onaca şi Alin Roşu. Delegat: Dănuţ Meseşan. Antrenor: Cornel Onaţ

Au arbitrat: la centru – Gabriel Bârjac (Zalău), asistenţi Komocz Tamas şi David Cornaci (ambii din Zalău)

Observator AJF: Dinu Moldovan (Jibou)

Jucătorul meciului: ANDREI PETRUŞ

Mai multe pe acest subiect, pe ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 martie.

VEZI AICI toate rezultatele din etapa a XIV-a din Seria EST a Ligii a V-a

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL