Connect with us

Actualitate

FOTO. Peste 20 de tineri social-democraţi au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău

Tinerii din TSD Sălăj au venit în număr mare la Zalău pentru a face o faptă bună. Au donat sânge, un lucru mărunt, poate, pentru ei, dar cu siguranţă, semnificativ pentru cei aflaţi în nevoie


Tinerii social-democraţi, în frunte cu preşedintele TSD Sălaj – Vlad Paşcalău – au venit în număr mare la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău pentru a dona sânge. Este un lucru mărunt pentru cei peste 20 de tineri care au ales să facă această faptă într-o zi frumoasă de primăvară. Însă, este un gest care poate salva vieţi.

“Azi ne-am hotărât să nu lăsăm o zi de primăvară atât de frumoasă fără să facem o faptă bună și ne-am dat întâlnire înainte de prânz la Centrul de Transfuzie Sangvină din Zalău, să donăm sânge.

Am fost peste 20 de tineri social-democrați din tot județul, bine dispuși și entuziaști. Ne-am făcut ziua frumoasă. Mi-ar plăcea să aibă parte cât mai mulți oameni de sentimentul de bine pe care îl ai când faci ceva pentru cei aflați în mare nevoie. Cred că se poate spune că am dăruit o mică parte din viața noastră pentru viața altor oameni. Și e atât de ușor.

Fiecare am primit în schimbul sângelui donat câte un cupon valoric. Le-am pus pe toate la un loc, am făcut o sumă frumușică, pe care am decis să o donăm în favoarea unor cazuri sociale, familii cu mari greutăți financiare, să le facem și lor ziua mai bună.

Am trăit un sentiment deosebit, ca o zi plăcută de primăvară!”, este mesajul lui Vlad Paşcalău – preşedintele TSD Sălaj.

Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău aşteaptă şi alte persoane care doresc să doneze sânge şi să salveze vieţi.

Programul Centrului este de luni până vineri, între orele 7.30 – 14.00 şi se află pe strada Simion Bărnuţiu, nr. 91.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate