Connect with us

Social

Se fac înscrieri la Concursul de Creație Literară „Biblioteca de poveste”

Biblioteca Județeană „I.S.Bădescu” Sălaj anunță lansarea concursului de creație literară, poezie, proză, eseu „Biblioteca de poveste”, organizat cu ocazia Săptămânii Naționale a Bibliotecilor, Ziua Bibliotecarilor din România, sărbătorită în data de 23 aprilie


Concursul, care se adresează tuturor elevilor din clasele a III-a – a XII-a din unitățile de învățământ din județul Sălaj, se desfăşoară în perioada 20 martie – 27 aprilie 2023, iar perioada de depunere a creațiilor este  20 martie – 20 aprilie 2023.

Fiecare participant va putea prezenta maximum 2 creații – proză, creație de maximum 2 pagini A4, și/sau poezie, maximum 1 creație.

Lucrările se vor depune personal, în secțiile Bibliotecii Județene sau se pot trimite pe email: secretariat_bjs@yahoo.com.

Vor fi premiați copiii cu cele mai bune lucrări, care reușesc să evidențieze cât mai bine importanța bibliotecii în comunitate și rolul bibliotecarului în educarea și formarea copiilor. Premierea va avea loc în data de 27 aprilie 2023, ora: 15.00, la sediul Bibliotecii Județene „I.S.Bădescu” Sălaj.

Detaliile despre regulamentul concursului pot fi consultate pe site-ul www.bjs.ro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social