Connect with us

Social

FOTO&VIDEO. Accident mortal pe Autostrada A3, lângă Nădășelu

În această după-amiază, un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier petrecut chiar la ieșirea de pe Autostrada A3, spre localitatea Nădășelu. Traficul este blocat, iar șirul de mașini blocate pe autostradă este lung de câțiva kilometri

Miercuri, 22 martie, undeva după ora 16.00, la ieșirea de pe Autostrada A3, spre localitatea Nădășel (județul Cluj) a avut lco un accident rutier mortal. În eveniment sunt implicate un autoturism și un autocamion.

La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție de la pompieri, ambulanță și poliție. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanțe SMURD și una SAJ.

Două persoane din autoturism au rămas încarcerate. Victimele – un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani şi o femeie – au fost extrase de pompieri militari, care au aplicat bărbatului manevre de resuscitare unui bărbat rănit. Femeia este conştientă, dar a suferit multiple traumatisme.

Din păcate, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decât să declae decesul.

“Pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut la coborâre de pe A3, spre Nădășelu. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. Două persoane au fost încarcerate în autoturism și extrase de pompieri. Unui bărbat i se aplică manevre de resuscitare. O femeie, conștientă dar cu multiple traumatisme, va fi transportată la spital de ambulanța SMURD”, transmite ISU Cluj.

Zeci de minute, traficul dinspre municipiul Cluj-Napoca spre localitatea Nădăşelu a fost blocat în totalitate, iar șirul de mașini blocate pe autostradă este lung de câțiva kilometri.

În trafic au rămas blocaţi mulţi sălăjeni. Cu această ocazie, chiar dorim să le mulţumim pentru informaţii şi pentru fotografiile trimise.

Sursa video: Someșeanul.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social