Connect with us

FOTBAL

”Duş rece” pentru republicanii A de la SCM Zalău, la Baia Mare

După ce cu o săptămână în urmă au învins cu 4 – 2 pe Minaur la Mirşid, în optimile Cupei României, elevii lui Alexandru Pop au pierdut contra maramureşenilor la reluarea campionatului. De data aceasta, jocul a avut loc la Baia Mare, unde Minaur s-a impus cu 2 – 0. În ciuda acestei înfrângeri, SCM Zalău are în continuare un avantaj de 5 puncte faţă de ocupanta locului secund


În acest sezon, parcursul republicanilor de la SCM Zalău este unul demn de toată lauda, chiar dacă duminică, la reluarea campionatului, elevii lui ”Duţu” Pop au pierdut la Minaur Baia Mare.

A fost doar a doua înfrângere din acest sezon, în care SCM Zalău a susţinut până acum 19 meciuri, în sezonul regulat, în play-off şi în Cupa României. SCM Zalău şi Minaur Baia Mare s-au reîntâlnit la o săptămână distanţă de la meciul din optimile Cupei, disputat la Mirşid.

Atunci, formaţia zălăuană s-a impus cu 4 – 2, reuşind să revină de la 0 – 2, dar în campionat, Minaur şi-a luat revanşa şi s-a impus cu 2 – 0. Zălăuanii au încasat două goluri în nici 10 minute, astfel că le-a fost greu să revină, având de înfruntat şi un teren greu.

Chiar şi aşa, Sergiu Elekeş a avut cel puţin trei ocazii mari, dar şi o bară, însă tabela a rămas neschimbată. SCM Zalău a acuzat maniera de arbitraj din acest joc în care a solicitat două lovituri de la 11 m. Oaspeţii au mai avut şi un gol, pe care ”centralul” nu l-a validat.

În ciuda înfrângerii de la Baia Mare, SCM Zalău rămâne cu un avantaj liniştitor faţă de echipa de pe locul 2. Sergiu Elekeş şi compania au 5 puncte peste Minaur Baia Mare când mai sunt de disputat cinci runde din play-off.

Tot în deplasare la Minaur Baia Mare au evoluat şi juniorii U17 de la SCM Zalău, care au pierdut cu un categoric 5 – 0. În următoarea etapă programată sâmbătă, SCM Zalău va juca în deplasare la Transilvania Bistriţa. Adversara juniorilor A este ultima clasată în play-off.

”Meciul a fost dominat de noi, dar nu am avut prospeţime în faţa porţii şi am ratat multe ocazii. Avem 5 puncte avans faţă de Baia Mare dar nu trebuie să ne relaxăm. Toate meciurile vor fi ca o finală şi trebuie tratate mai serios. Cu modestia care am avut-o până acum, am reuşit rezultate bune. Trebuie să fim modeşti, fiindcă ne aşteaptă cinci meciuri grele şi avem nevoie de trei victorii ca să ne asigurăm primul loc în play-off”, ne-a declarat Alexandru Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL