Connect with us

Actualitate

Grădiniţa din Horoatu Crasnei va fi reabilitată cu 1,6 milioane de lei

Primarul Marian Mirişan a fost la Bucureşti, la sediul Administraţiei Fondului de Mediu, pentru a semna contractul de finanţare pentru proiectul de eficientizare energetică la grădiniţa cu program normal din Horoatu Crasnei


Veştile bune continuă pentru locuitorii comunei Horoatu Crasnei. În finalul anului trecut, dar şi în primele trei luni din acest an, primarul Marian Mirişan a făcut mai multe deplasări la Bucureşti pentru a semna contracte de finanţare pentru diferite proiecte de infrastructură rutieră, reţele de apă, reabilitarea clădiri şi staţii de încărcare pentru autovehicul electrice.

Nu mai puţin de opt contracte de finanţare a semnat primarul Marian Mirişan în ultimele luni.

Este vorba de două proiecte pe Programu de Investiţii “Anghel Saligny”, două pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală, trei pe Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, iar ultimul a fost semnat săptămâna trecută, la Fondul de Mediu.Încă din finalul anului trecut, Primăria Horoatu Crasnei a primit notificare că a fost aprobat proiectul pentru reabilitarea  Gădiniţei cu program normal din centrul comunal.

Acum, Marian Mirişan a fost chemat la Bucureşti pentru a semna contractul de finanţare. Valoarea proiectului este de 1,6 milioane de lei, urmând ca la grădiniţă să aibă loc lucrări pentru creşterea eficientizării energetice.

După semnarea contractului, urmează demararea licitaţiei pentru execuţia lucrărilor.

În ceea ce priveşte dotarea grădiniţei, administraţia locală a depus un alt proiect, pe PNRR.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate