Connect with us

FOTBAL

Ce spune antrenorul Cristian Lupuţ după meciul Zalăului la Satu Mare

SCM Zalău avea mari aşteptări de la meciul cu CSM Satu Mare, însă, nu s-a ales cu nimic. Greşelile personale au fost un factor decisiv, după cum spune antrenorul echipei


SCM Zalău a pierdut la un scor categoric la Satu Mare, însă, diferenţa a fost, poate, prea mare faţă de ce s-a jucat pe teren. Aceasta este părerea antrenorului Cristian Lupuţ, care consideră că Zalăul a abordat bine acest joc, însă, elevii săi au suferit prea mult la capitolul greşeli personale.

În plus, pentru acest joc, Cristian Lupuţ nu s-a putut baza pe trei dintre titularii de la meciul cu Gloria Bistriţa. Sergiu Pop şi Cristian Jalbă au fost suspendaţi, în timp ce Ionuţ Sălăjan nu şi-a revenit după accidentare.

“Scorul nu reflectă realitatea care a fost în teren. Aveam aşteptări foarte mari de la meciul acesta. Din păcate ne-au lipsit câţiva jucători importanţi care au evoluat cu Gloria Bistriţa şi acest lucru ne-a afectat puţin. Am abordat foarte bine jocul, dar din păcate am suferit la capitolul greşeli personale. Acestea ne-au fost fatale. Am început foarte bine şi repriza a doua. Golul anulat a fost valabil, după părerea mea. Însă, nu vreau să comentez arbitrajele, dar este un factor care pe noi ne-a dezavantajat în acest sezon. Dar, totul s-a rupt după eliminarea lui Cherecheş, mai ales că înainte de asta am şi făcut o schimbare ofensivă”, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

La Satu Mare, Raul Stanciu sau Bogdan Miron, doi jucători cu experienţă au rămas pe bancă, deşi au fost apţi de joc. Însă, aşa a fost tactica, iar aceştia se pare că au înţeles decizia lui Cristian Lupuţ.

“Accidentarea lui Sălăjan ne-a dat un pic peste cap planurile şi am ales să fac schimbarea tactic în meciul cu Bistriţa. Am început aşa şi la Satu Mare şi am ales un junior în poartă.  Raul Stanciu este un jucător esenţial al echipei şi un băiat de caracter. Indiferent de ce decizie aş lua, că este în primul 11 sau pe banca de rezerve, în momentul în care apelez la el, dă totul. Pentru asta, apreciez jucători ca el şi ca Bogdan Miron, care înţeleg situaţia. Îmi face plăcere să lucrez cu astfel de jucători”, a mai spus antrenorul de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL