Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, doar un egal cu Minerul Ocna Dej

Deşi a evoluat în superioritate numerică mai bine de o repriză, gruparea de sub Măgura nu a reuşit să obţină cele trei puncte şi a încheiat la egalitate meciul cu Minerul Ocna Dej


Sportul Şimleu era obligată să câştige cu Minerul Ocna Dej pentru a nu-şi complica şi mai mult situaţia din clasament. “Minerii” veneau la Şimleu Silvaniei după două eşecuri cu Victoria Carei şi CSM Sighetu Marmaţiei, astfel că Sportul avea o şansă bună să profite de forma slabă a dejenilor.

Însă, meciul nu a decurs conform aşteptărilor echipei şimleuane, iar Sportul a ajuns “lanterna roşie” din Seriei a X-a. Jocul a fost unul destul de echilibrat, iar dejenii aveau marcheze singurul gol al primei reprize.

Pe finalul primei părţi, Minerul Ocna Dej a rămas în inferioritate numerică, iar şimleuanii au avut un sentiment de “deja-vu”, după ce un scenariu asemănător a avut loc şi la meciul tur.

La scurt timp după reluarea jocului, Darius Marina a reuşit să egaleze după ce a transformat o lovitură de la 11 m. Însă, nici pe teren propriu, Sportul Şimleu nu a reuşit să se impună în faţa Dejenilor, deşi au evoluat în superioritate numerică mai bine de o repriză.

S-a terminat 1 – 1, rezultat în urma căruia, gruparea de sub Măgura a ajuns pe ultimul loc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL