Connect with us

FOTBAL

Sălăjeanul Mario Tout, din nou sub tricolor

Puştiul din Chieşd, mijlocaş la “U” Cluj, a fost convocat la naţionala României U16. După ce a reprezentat România la U15, Mario va participa alături de reprezentativa U16 a “tricolorilor” la un turneu ce va avea loc în Franţa, în perioada 30 martie – 12 aprilie


Fără doar şi poate, Mario Tout este cel mai promiţător jucător sălăjean. Puştiul născut în 2007 a început fotbalul la Viitorul Zalău, iar ulterior a ajuns la Academia “U” Luceafărul Cluj. A avut evoluţii bune şi a fost remarcat şi de antrenorii de la loturile naţionale ale României, astfel că Mario a fost convocat, în premieră, la Naţionala U15.

Între timp, puştiul originar din Chieşd a schimbat categoria de vârstă şi evoluează cu succes pentru “U” Cluj în Liga Elitelor U16, gruparea clujeană fiind liderul Seriei E în play-off-ul campionatului.

Mario Tout a avut evoluţii bune în acest sezon pentru “şepcile roşii”, astfel că a fost din nou convocat sub tricolor.

Mijlocaşul va face parte din lotul naţionalei României U16 care va face deplasarea în Franţa, în perioada 30 martie – 12 aprilie, la Turneul Montaigu.

În cadrul competiţiei, România U16 va disputa nu mai puţin de cinci meciuri. Primii trei adversari pentru micii “tricolori” vor fi Coasta de Fildeş, Maroc şi Mexic, iar celelalte adversare vor fi stabilie în funcţie de rezultatele înregistrate.

Sursa foto: FC Universitatea Cluj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL