Connect with us

Social

Gravidă aflată în travaliu oprită de Poliţie în drum spre maternitatea de la Zalău. Gest remarcabil al agenţilor de la Rutieră

Azi-noapte, în jurul orei 1, poliţiştii de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au identificat în trafic un autoturism ce rula cu viteză pe Drumul Naţional 1H. La apariţia oamenilor legii, şoferul se gândea deja la o amendă usturătoare. Poliţiştii au avut însă un gest remarcabil, apreciat de toată lumea

Un echipaj de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Zalău se afla azi noapte într-o misiune pe Drumul Naţional DN 1H. La ieşirea din localitatea Hereclean spre Panic, oamenii legii au identificat în trafic un autoturism ce rula cu mare viteză. Maşina a fost oprită de poliţişti, iar de la volan a ieşit de urgenţă un bărbat, care le spunea poliţiştilor că soţia sa e în travaliu şi îi implora să nu îl amendeze pentru că a depăşit viteza legală…

Fără să stea prea mult pe gânduri, poliţiştii de la Biroul Rutier i-au făcut cale liberă cu girofarul tinerei de 22 de ani, căreia i-a venit sorocul. Autospeciala Poliţiei a escortat autoturismul în care se afla femeia în travaliu până în faţa secţiei UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Mai mult, unul dintre agenţi a sunat la spital, astfel încât, în momentul în care tânăra aflată în travaliu a ajuns la Urgenţă, ea era deja aşteptată în faţa secţiei UPU de către un cadru medical şi un scaun, cu care pacienta a fost transportată în salon.

Travaliul s-a prelungit aproape toată noaptea. Marţi (21 martie) dimineaţa, în jurul orei 7.20, Paula Antoniatânăra din Derşida (comuna Bobota) – l-a adus pe lume pe Luca Ştefan, un băieţel sănătos, care a cântărit 3.880 grame.

Ştefan Cristian Avram se află acum în al noulea Cer. Tată a două fete – una de 5 ani şi una de 9 ani – are acum şi băiatul tatii.

Chiar dacă e fericit la culme, bărbatul din Derşida nu a uitat de gestul poliţiştilor, ba chiar a ţinut să le mulţumească public, prin intermediul ziarului Ştirile din Sălaj, pentru susţinere.

“Da, poliţia nu e făcută doar pentru a da amenzi, pentru a sancţiona şi pentru a intimida omul. Chiar i-am apreciat pe cei trei tineri poliţişti, atât pentru faptul că au dat o mână de ajutor, cât şi pentru modul în care au vorbit cu noi. Chiar doresc să le mulţumesc în mod public!”, este mesajul unui tată fericit.

Gestul făcut de cei trei poliţişti a ajuns şi la urechile superiorilor, care au apreciat acţiunea făcută de echipajul de la Biroul Rutier.

Noi, chiar am ţinut să îi facem cunoscuţi pe cei trei tineri care au făcut parte din acel echipaj de poliţie. Aşadar, este vorba de doi lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău – Biroul Rutier şi de Ionuţ Mag, un elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Cei doi poliţişti sunt: agent şef adjunct Bogdan Marius Corb. Are vârsta de 35 de ani şi lucrează în poliţie încă din anul 2012. Celălalt, agent de poliţie Radu Feşteu, are de 23 de ani şi lucrează în poliţie din decembrie 2020.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 22 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social