Connect with us

Social

PHOENIX – Povestea, în premieră la Cinema Scala Zalău

Proiecția specială a filmului „PHOENIX – Povestea”, în prezența liderului trupei, Nicu Covaci și a regizorului Cristian Radu Nema va rula în sala 2D a Cinematografului Scala. Publicul impresionant și reacțiile pozitive au determinat echipa filmului să continue turneul de proiecții speciale, iar luni, aceștia vor întâlni publicul zălăuan


Luni, 27 martie, de la ora 19.00, în sala 2D a Cinematografului Scala va rula proiecția specială a filmului “PHOENIX- Povestea”, în prezența liderului trupei, Nicu Covaci și a regizorului Cristian Radu Nema.

Premiera filmului a avut loc în 16 octombrie 2022, la Sala Palatului din București, în prezența a peste 2.000 de oameni. Ca urmare a succesului premierei de gală, care a reunit întreaga familie Phoenix, filmul „PHOENIX – Povestea” a fost prezentat în 8 proiecții speciale, în cadrul unui turneu național organizat în luna decembrie 2022.

Publicul impresionant și reacțiile pozitive au determinat echipa filmului să continue turneul de proiecții speciale, iar luni, aceștia vor întâlni publicul zălăuan.

Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și de Mimis Ravanis, filmul spune povestea trupei, așa cum a fost trăită de numeroase generații de fani și transpune cinematografic, la aniversarea a 6 decade de activitate, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix. Documentarul conține imagini de arhivă unice, niciodată prezentate public sau încorporate în alte materiale video.

Biletele, în valoare de 25 de lei, pot fi achiziționate de la casieria cinematografului, de luni până vineri, în intervalul orar 14:30-21:30, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:30-21:30.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rouz1tzqnqI

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social