Connect with us

DIVIZIA A1

Săgeţi de la Zalău către Arcada. ”Cu echipe protejate nu se va face performanţă”

În primul meci din play-off, desfăşurat la Galaţi, campioana României s-a impus foarte greu în faţa celor de la SCM Zalău. Sălăjenii acuză însă arbitrajul, care a ajutat ca Arcada să se impună cu 3 – 2, după un meci maraton ce a durat mai bine de două ore şi jumătate! Oficialii de la SCM spun că şi programul făcut de Federaţie este întocmit tot pentru a ajuta gruparea de pe Dunăre

SCM Zalău are liber la final de săptămână, pe când Arcada Galaţi va fi prezentă la turneul final al Cupei României, competiţie care are loc la Braşov, unde mai participă Dinamo, Steaua şi SCMU Craiova.

În condiţiile date, zălăuanii au mai mult timp să pregătească jocul cu campioana României de pe 25 martie, în timp ce Arcada va veni sub Meseş după cel puţin un joc dificil în Cupă.

După părerea lui Adrian Feher, acest aspect nu reprezintă un avantaj mai ales că Arcada a fost o echipă care în acest sezon a fost avantajată cu programul.

Oficialul grupării de la poalele Meseşului spune că Arcada Galaţi este protejată de Federaţie şi crede că aşa nu se poate face performanţă.

Totodată, Feher crede că, atâta timp cât Federaţia acceptă astfel de amatorisme, să nici nu se aştepte la rezultate ale echipelor româneşti în Europa.

Vă reamintim faptul că, în meciul din prima fază a play-off-ului Diviziei A1, ce a avut loc în weekend-ul trecut la Galaţi, Arcada s-a impus cu scorul de 3 – 2, după un joc în care SCM Zalău a fost dezavantajată de mai multe ori.

Antologică rămâne faza în care coordonatorul gălăţenilor a atins mingea de TREI ORI la aceeaşi fază, fără ca arbitrii să intervină. Mai întâi, Marin Lescov a blocat, după care a dublat şi tot el a recuperat mingea!? (VIDEO jos)

“Volei cu pas de control la 2 metri de arbitru”, a subliniat Adrian Feher.

”Nu ştiu dacă avem un avantaj fiindcă Arcada a fost o echipă care a avut grijă cu programul ei de-a lungul sezonului. Cu o deplasare în Ardeal ei joacă câte două meciuri, dacă Federaţia acceptă astfel de lucruri. Ei au jucat pe 3 martie la Cluj, iar pe 4 la Dej. Atâta vreme cât Federaţia acceptă astfel de amatorisme, să nici nu se aştepte la rezultate ale echipelor româneşti în Europa. Cu echipe protejate nu se va face performanţă. Avem timp să pregătim meciul doi cu Arcada, dar şi adversarii vor avea timp să se recupereze după Cupa României, fiindcă nu cred că vor juca ei mai mult de un meci la turneul final al Cupei”, a precizat Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la CSM Zalău.

Sursa foto: C.S. Arcada Galaţi

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1