Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, victorie obligatorie cu Minerul Ocna Dej

După eşecul de la Carei, “alb-albaştrii” au mare nevoie de puncte. La finalul săptămânii, sub Măgura vine Minerul Ocna Dej, iar şimleuanii sunt nevoiţi să câştige pentru a nu se scufunda şi mai mult în clasament

Sâmbătă, ora 15.00, Stadionul “Măgura”: Sportul Şimleu – Minerul Ocna Dej


Sportul Şimleu a început cu stângul acest an. La reluarea Ligii a III-a, gruparea de sub Măgură a pierdut meciul din deplasare, de la Victoria Carei. Era un meci extrem de important având în vedere că cele două formaţii se află în lupta pentru evitarea retrogradării. După acel joc, sătmărenii s-au distanţat la patru puncte de Sportul Şimleu. “Alb-albaştrii” sunt acum pe loc retrogradabil, la egalitate de puncte cu CFR Cluj 2, ultima clasată din Seria a X-a din Liga a III-a.

În aceste condiţii, orice punct sau puncte câştigate de şimleuani sunt cruciale în această bătălie. Băieţii lui Dănuţ Şomcherechi vor da totul pentru a obţine o victorie în faţa propriilor suporteri la meciul cu Minerul Ocna Dej. Dejenii au avut un început de an dezastruos în care au suferit două înfrângeri. 

Mai întâi, Minerul a pierdut restanţa de pe teren propriu cu Victoria Carei, pentru ca la o săptămână distanţă să piardă şi la CSM Sighetu Marmaţiei.

Astfel, dejenii vin montaţi la Şimleu pentru a obţine primele puncte din acest an. De cealaltă parte, gruparea de sub Măgura are nevoie de puncte ca de aer. În faţa propriilor spectatori vor să facă un nou meci mare, aşa cum s-a întâmplat şi în finalul anului trecut când Sportul învingea la Şimleu liderul FC Bihor.

De altfel, aceea a fost şi ultima victorie a şimleuanilor în campionat. Ulterior, şimleuanii au suferit trei eşecuri, două în deplasare şi unul pe teren propriu. Nici Minerul Ocna Dej nu stă mai bine, având acelaşi bilanţ precum Sportul Şimleu.

Ultima victorie a dejenilor datează din 19 noiembrie, la fel ca în cazul grupării de sub Măgura.

Ce spune antrenorul Dănuţ Şomcherechi înaintea partidei

Disputa dintre Sportul Şimleu şi Minerul Ocna Dej are loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu. Publiul este aşteptat să susţină echipa într-un număr cât mai mare.

“Trebuie neapărat să câştigăm sâmbătă meciul cu Minerul Ocna Dej pentru a rămâne pe linia de plutire. Mai sunt multe meciuri, iar în play-out vom mai juca de două ori cu fiecare echipă. Însă, până atunci, sunt obligatorii cele trei puncte la meciul de sâmbătă”, ne-a declarat Dănuţ Şomcherechi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL