Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Cupa Dani San a revenit după trei ani de pauză. Peste 150 de sportivi s-au aflat la start

Competiţia organizată de Clubul Sportiv Dani San Zalău a ajuns la ediţia a IV-a în acest an, fiind prezenţi peste 150 de sportivi de la 8 cluburi din zonă. Competiţia s-a desfăşurat sub egida A.N.A.K. şi s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii “Gheorghe Lazăr” din Zalău


Disciplină – Educaţie - Caracter, cam despre asta este vorba la CS Dani San, aşa cum despre asta ar trebuie să fie vorba în tot ceea ce înseamnă artele marţiale, în special karate modern. Clubul condus de Dan Chiş este unul cu tradiţie în acest sport, iar în acest an a sărbătorit 15 de activitate. În toţi aceşti ani, clubul din Zalău a format o mulţime de campioni naţionali, europeni şi chiar mondiali.

Totodată, în aceşti ani de activitate, CS Dani San Zalău a organizat o competiţie sportivă care poartă numele clubului, iar până în anul 2019 au avut loc trei ediţii. Din păcate, această competiţie nu a mai putut fi organizată în 2020, 2021 şi 2022 din cauza pandemiei de coronavirus, dar în acest an a revenit cu ediţia a IV-a.

Evenimentul a avut loc duminică, 12 martie, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Lazăr” din Zalău.

Peste 150 de sportivi de la 8 cluburi din zonă au fost prezente la Zalău, competiţia desfăşurându-se sub egida A.N.A.K. (Asociaţia Nord Amical Karate).

Au fost prezenţi sportivi de la cluburile CS Omega Şimleu, împreună cu secţia de la Jibou, CS Lotus Karate Marghita, CS Condor Fărcaşa, CS Umbra Baia Sprie, CS Mihai Sho Tg. Lăpuş şi bineînţeles, clubul organizator, CS Dani San Zalău. Toate cluburile fac parte din A.N.A.K.

“Dârzenia, combativitatea, dar în acelaşi timp şi respectul reciproc de care au dat dovadă sportivii arată că influenţa karate-ului în viaţa copiilor este cu adevărat benefică, fiind capabili de autocontrol şi disciplină. Felicit toţi sportivii pentru evoluţia pe care au avut-o, dar şi pe cei mai mari dintre luptători care ne-au oferit în finalul competiţiei un show marţial”, a declarat Dan Chiş, la finalul competiţiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE