Connect with us

DIVIZIA A2

FOTO. SCM Zalău II încheie sezonul cu un parcurs perfect la turneul de sub Meseş

Echipa pregătită de Ovidiu Teuşan a reuşit să obţină trei victorii din tot atâtea posibile la turneul pe care l-a organizat la finalul săptămânii trecute în Divizia A2. A fost turneul al cincilea din campionat, iar zălăuanii s-au impus fără să piardă vreun set


Aflată la prima participare în Divizia A2, echipa secundă de la SCM Zalău a avut un parcurs foarte bun, pe care l-a încheiat en-fanfare. Deşi începutul de campionat a fost ceva mai dificil, în cele din urmă, zălăuanii au redresat corbaia pe parcurs şi au încheiat sezonul cum nu se putea mai bine.

La Zalău a avut loc şi ultimul turneu din Seria Vest a Diviziei A2, iar băieţii lui Ovidiu Teuşan au avut un parcurs perfect, în care au întregistrat trei victorii, din tot atâtea posibile.

Mai mult, zălăuanii au reuşit această performanţă fără să piardă vreun set. Astfel, au încheiat turneul pe locul 1, iar per total, zălăuanii au încheiat pe locul 2 în Seria Vest din Divizia A2, în spatele liderului CSU UV Timişoara.

Chiar şi aşa, SCM Zalău II nu va avea drept de participare la turneul de promovare şi prin urmare, sezonul s-a încheiat, iar jucătorii se vor concentra pe campionatele de juniori şi cadeţi.

“A fost un sezon destul de bun şi sunt mulţumit de băieţi. Am jucat în mare parte cu copii între 16 şi 19 ani care şi-au făcut treaba şi şi-au ridicat nivelul prin aceste meciuri din Divizia A2. Am început mai greu cu turneul de la Oradea, dar până la urmă am reparat pe parcurs greşelile şi la turneul de la Zalău ne-am descurcat excelent. Avem copii talentaţi, de perspectivă şi îi felicit pentru cum s-au pregătit şi cum au evoluat în acest sezon. Până la urmă, acesta este scopul echipei, să creştem copii şi eu zic că ne-a ieşit destul de bine”, ne-a declarat antrenorul Ovidiu Teuşan.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Zalău:

ProVolley Oradea – ProVolei Arad 3 – 1

SCM Zalău II - CS Oţelu Roşu 3 – 0

SCM Zalău II – ProVolei Arad 3 – 0

ProVolley Oradea – CS Oţelu Roşu 1 – 3

SCM Zalău II - ProVolley Oradea 3 – 0

CS Oţelu Roşu – ProVolei Arad 3 – 0

SCM Zalău II: Vlad Vasian, Daniel Bode, Andrei Crehul, Tudor Lazea, Rareş Grosoş, Cristian Porumb, Ştefan Ciocan, Andrei Ana, Silviu Grigoraş, Rareş Alexa, Severiu Nemeş, Patrick Verdeş, Alex Jurge, Cezar Abraham, Paul Gudea. Antrenor: Ovidiu Teuşan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2