Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Portarul a făcut diferenţa la Piteşti”

O nouă partidă pe care au abordat-o cu mult entuziasm, s-a încheiat nefericit pentru şimleuani, cu atât mai mult cu cât un succes în Trivale ar fi însemnat cât şase puncte pentru FC Silvania. Implicit, ar fi dus la o rocadă în subsolul clasamentului, iar FC Argeş ar fi preluat “lanterna roşie”. Nu a fost aşa, iar acest lucru se datorează fie impreciziei de care elevii lui Florin Fărcaş au dat dovadă în faţa porţii adverse, fie intervenţiilor salvatoare ale “căpitanului” Mirel Bolboaşă, cel care şi-a salvat echipa în mai multe rânduri. De altfel, şi singura reuşită a sălăjenilor a venit ca urmare a unei traiectorii nefericite pe care mingea a luat-o la şutul puternic expediat de George Petcuţ,  când portarul Bolboaşă a respins balonul chiar în spatele coechipierului Avramescu şi a intrat în plasă.

 “Portarul Argeşului a făcut diferenţa. El a apărat absolut tot ce a fost pe poartă. Dacă în alte meciuri nu prea am periclitat poarta adversă, de data aceasta am avut multe ocazii, dar de fiecare dată portarul advers a fost la post”, a explicat preşedintele Silvaniei, Ioan Gurzău.

 Şeful grupării de sub Măgură crede că şi echipa sălăjeană putea mai mult în meciul de pe Stadionul “Nicolae Dobrin”, mai ales că adversarii au căzut pe final, la fel cum li s-a întâmplat şimleuanilor în meciul cu UTA.

“Noi am făcut un joc mai slab în prima repriză, dar am evoluat bine după pauză. Sigur, nu poţi fi fericit când ai pierdut, mai ales că Argeşul nu mai putea de prin minutul 60, când au început să arunce mingile în aut, iar noi n-am reuşit să profităm. Vom face o analiză la întoarcerea acasă, pentru a vedea unde s-a greşit”, a adăugat Gurzău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL